Filter: Sanger

Sanger

Skal du booke en sanger til din fest, fødselsdag eller fødselsdag? Hos Evenses tilbyder vi dig de bedste danske sangere til dit arrangement. Vi arbejder udelukkende med professionelle kunstnere som har stor erfaring. Vores sangere kan bestilles i alle former for forskellige stilarter. På denne måde kan du leje en pop, jazz, blues, soul eller rock sangere til at udføre et cover. Du kan også leje sangere, der har en ledsager med så du oplever en kraftigere forestilling. Vi har en række sang-guitarister, sang-pianister og sanger der er supleret med en DJ.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Når du leder efter en kunstner til dit bryllup i baggrunden, kan du booke en af vores sangere. Hvis du foretrækker at booke en sanger, der udfører popmusik til dit event, kan du bestille vores allround sanger.

Book en sanger til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige sangere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sanger, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores sangere her.