Sangerinde

Vil du booke en sangerinde til din fødselsdag, bryllup, jubilæum eller fest? Evenses tilbyder dig en unik kunstner til enhver lejlighed. En af vores dygtige sangerinder kan bookes i forskellige stilarter, tænk på pop, blues, jazz, verdensmusik og klassiske sangtekster. Du kan selvfølgelig altid leje en vokalist, der er kombineret med en ledsager på klaver. Evenses tilbyder sangerinder der kan være ledsaget af en pianist, saxofonist eller en DJ.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Hvis du leder efter en kvindelig performer der kan gøre din lejlighed til en rigtig fest, så er en sangerinde med DJ et godt valg. Hvis du foretrækker nogen, der kun leverer baggrundsmusikken under en fødselsdag, kan du booke en sangerinde kombineret med en guitarist, det giver en meget afslappet atmosfære. Uanset hvilke kombination du vælger, at booke er du med en af vores sangerinder garanteret en uforglemmelig aften.

Book en sangerinde til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige sangerinder? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sangerinde, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores sangerinder her.