Akrobatiske dansere

Skal du booke noget specielt til din fødselsdag, firmafest eller bryllup?

Hvorfor så ikke booke en akrobatisk danser?

Evenses som har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af shows, såsom: ildshow, danseshow,  tissue acts, tryllekustner, julemænd, akrobatisk show osv, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Tissue act er et spektakulært show, hvor der udføres en rutine i luften, mens akrobaten holder på tøj. Et andet act højt i luften er Aerial Ring. Det tyske hjul, også kaldet Rhönrad, tilbyder et skuespil på gulvet. Ligesom Dance Duo, hvor en kombination af dans og akrobatik er i centrum. Alle disse act har til fælles, at de har et utrolig højt underholdningsindhold. Derudover er de meget smukke og specielle, de er også spændende og sensationelle.

En akrobatisk danser er noget helt specielt og ikke noget du ser hver dag, som regel er det en performance du kun ser på film, eller i cirkus, men du kan booke din næste akrobatiske danser her hos Evenses.

Du kan booke en akrobatisk danser, til små intime shows til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book en akrobatisk danser til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en akrobatisk danser? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores akrobatiske dansere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.