1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Tissue Act
100% match

Tissue Act

4 anmeldelser

Book et Tissue Act til din byfest, firmafest eller anden begivenhed igennem Evenses.

5655 kr - 9050 kr
Square Acrobatics
100% match

Square Acrobatics

3 anmeldelser

Dette akrobatiske show giver dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

6310 kr - 10095 kr
Ønsker du at booke en akrobatisk danser? Lej danser hos Evenses nu!
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Akrobatiske dansere

Skal du booke noget specielt til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Hvrfor så ikke prøve en akrobatisk danser? Evenses som har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af shows, såsom: ildshow, danseshow,  tissue acts, tryllekustner, julemænd, akrobatisk show osv, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Tissue act er et spektakulært show, hvor der udføres en rutine i luften, mens akrobaten holder på tøj. Et andet act højt i luften er Aerial Ring. Det tyske hjul, også kaldet Rhönrad, tilbyder et skuespil på gulvet. Ligesom Dance Duo, hvor en kombination af dans og akrobatik er i centrum. Alle disse act har til fælles, at de har et utrolig højt underholdningsindhold. Derudover er de meget smukke og specielle, de er også spændende og sensationelle.

En akrobatisk danser er noget helt specielt og ikke noget du ser hver dag, som regel er det en performance du kun ser på film, eller i cirkus, men du kan booke din næste akrobatiske danser her hos Evenses.

Du kan booke en akrobatisk danser, til små intime shows til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book en akrobatisk danser til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en akrobatisk danser? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores akrobatiske dansere her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.