Laura er en professionel sangerinde fra Holland. Laura er en erfaren og energisk vokalist med en bred palet af sang evner. Hendes unikke evne til at skifte mellem genre gør Laura til den perfekte optrædende artist til events med blandede samt diverse præferencer. Talentfulde og versatile artister er sjældne, hvilket gør Laura til den perfekte sangerinde med en garanti for en fantastisk aften, der bliver svær at glemme for de heldige fremmødte deltagere.

Laura fik sit gennembrud i den hollandske version af "idols" og har siden da buldret derudaf i sangverdenen. Laura startede sit eget band, men er sidenhen blevet forsanger for rockbandet "Burning Witches", hvor hun har optrådt live til koncerter og festivaler. Hendes evne til at engagere publikum og levere et ualmindeligt fængende show er en oplevelse for sig selv. Laura kan udover solo-optrædener også fungere som led i et helt band eller sågar kombineres med en violinist eller anden foretukken instrumental kunstner. Dette gør Laura i stand til at tilfredstille ethvert form for publikum med hendes versatile musikalske evner. Er du ude i noget opera eller rock, måske endda en overraskende blanding? Laura har gjort det før, og kan gøre det til enhver en tid!

Giv din begivenhed et frist pust med et liveshow af sangerinden Laura. og nyd synet af Laura fornøje publikubbet med hendes smukke stemme og talent.

Kontakt Evenses i dag og modtag et skræddersyet tilbud specifikt til din begivenhed. Vi tager imod anmodninger 7 dage om ugen!