Sangerinde Laura

Bestil et brag af en liveoptræden af vores sangerinde Laura

5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
evenses sangerinden laura 1.jpeg
Sangerinde Laura | evenses.dk
evenses sangerinden laura 3.jpeg
evenses sangerinden laura 4.jpg
Evenses laura.jpg
evenses sangerinden laura 2.jpeg
evenses sangerinden laura 1.jpeg
Tjek tilgængeligheden af Sangerinde Laura her.
Fra:  
Til:  

Laura er en professionel sangerinde fra Holland. Laura er en erfaren og energisk vokalist med en bred palet af sang evner. Hendes unikke evne til at skifte mellem genre gør Laura til den perfekte optrædende artist til events med blandede samt diverse præferencer. Talentfulde og versatile artister er sjældne, hvilket gør Laura til den perfekte sangerinde med en garanti for en fantastisk aften, der bliver svær at glemme for de heldige fremmødte deltagere.

Laura fik sit gennembrud i den hollandske version af "idols" og har siden da buldret derudaf i sangverdenen. Laura startede sit eget band, men er sidenhen blevet forsanger for rockbandet "Burning Witches", hvor hun har optrådt live til koncerter og festivaler. Hendes evne til at engagere publikum og levere et ualmindeligt fængende show er en oplevelse for sig selv. Laura kan udover solo-optrædener også fungere som led i et helt band eller sågar kombineres med en violinist eller anden foretukken instrumental kunstner. Dette gør Laura i stand til at tilfredstille ethvert form for publikum med hendes versatile musikalske evner. Er du ude i noget opera eller rock, måske endda en overraskende blanding? Laura har gjort det før, og kan gøre det til enhver en tid!

Giv din begivenhed et frist pust med et liveshow af sangerinden Laura. og nyd synet af Laura fornøje publikubbet med hendes smukke stemme og talent.

Kontakt Evenses i dag og modtag et skræddersyet tilbud specifikt til din begivenhed. Vi tager imod anmodninger 7 dage om ugen!

3 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Hannah Nas
5 ud af 5 stjerner
Laura was able to perform both opera and awesome rock in one custom made show! I will never forget the facial expression of the guests when she made the switch! Highly recommended performer.
Sophie Heissel
5 ud af 5 stjerner
Laura performed a POWERFUL energetic show at our annual company party, thank you!!
Thomas Meele
5 ud af 5 stjerner
Talented and professional singer that adapts to the wishes of the themed event in her performance. Would recommend everyone with specific show wishes

Ville også kunne lide

Dj med sangerinde

Dj med sangerinde

3 anmeldelser

Bestil en moderne DJ kombineret med en liveoptrædende sangerinde.

6450 kr - 10320 kr
Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.