Spilleautomat kan lejes som en gambling maskine og et rigtigt "blikfang" for et autentisk amerikansk look, med lys og et håndtag.

Mange mennesker har spillet på spilleautomater, og de ved præcis, hvor sjovt og underholdende det kan være. Du vil ikke spille med kontanter, men med poletter leveret af Evensens, sammen med maskinerne. Dine gæster vil ikke miste penge, men de kan stadig vinde en god gave.

Spilleautomaterne er nemme at betjene og er velegnet til unge og ældre gæster. Vores spillemaskine administrator vil tage sig af alt under din fest.

Se på billederne og videoen på denne side, for at få en bedre ide om denne underholdning, til din firmafest, bryllup, fødselsdag eller temafest. Vi foreslår at leje mindst tre maskiner.

Dette ville give en bedre fremtoning og vil gøre det muligt for flere mennesker at spille på en gang. Udover spillemaskinerne tilbyder vi også roulette-, poker- og blackjack-borde, så du kan få et komplet Casino.

Vil du leje en spillemaskine til din personalefest, bryllup eller fest? Anmod om et uforpligtende tilbud! Du kan altid ringe eller maile os for yderligere information, om hvordan du kan leje en spilleautomat til dit arrangement.