Den bedste dag i dit liv!

Brudebuket billeder af brudepar

Tips til bryllupsfesten

1. God og passende bryllups dj

Bortset fra det faktum, at du ønsker at bestille en DJ til en attraktiv pris, bør det være endnu vigtigere, at Dj’ens kvalitet og ydeevne er rigtig. Det er derfor ikke tilrådeligt at vælge den billigste DJ til dit bryllup, da dette vil bidrage væsentligt til stemningen til din fest. Med stemningen og atmosfæren står succesen for din bryllupsfest nær. En repræsentativ bryllups DJ med stor erfaring ved præcis, hvordan man reagerer på dine gæsters ønsker og altid spiller den rigtige bryllupsmusik. Vi kan rådgive dig om hvilken DJ der passer bedst til din fest. Vil du hellere have lounge eller house musik til festen efter brylluppet? Eller er en allround DJ dit ønske? Vi hjælper gerne med beslutningen.

2. DJ med levende musiker

Det er altid muligt at øge Dj’ens ydeevne til et endnu højere niveau. De mest almindelige og populære kombinationer er DJ med saxofonist, DJ og trompet, DJ og live perkussion. Ud over disse muligheder er der mange flere måder at udvide DJ’en til dit bryllup med en sanger, sangerinde, trommeslager eller violinist. Bare book live musik til din dj. Du kan bestille de to musikere direkte sammen, men det er ikke et problem, hvis DJ'en allerede er involveret for at booke musikeren separat.

3. Book bryllup band

For at give fejringen et ekstra pift, bør du ikke gå glip af et festband til din bryllupsfest. Den rigtige konstellation kan findes for enhver smag og budget. Igen kan vi hjælpe dig med råd til det bedste band til din bryllupsceremoni. Det mest populære valg er et coverband, der dækker alle genrer og spiller musik til alles smag. Også populære og altid egnede er jazz trioer eller jazz bands. Kontakt os kun for yderligere spørgsmål og yderligere råd.

4. lyd og teknik

På en fest er det vigtigt, at musikken kan høres af alle gæster. Dette har at gøre med bandet og antallet af gæster. Jo større gruppe mennesker der er, jo mere forstærkning er nødvendig. Teknologi til op til 150 personer leveres af DJ og bandet, så du behøver ikke bekymre dig om noget, fordi lyden, lyset eller instrumenterne allerede er inkluderet i tilbuddet. Hvis teknologien allerede er tilgængelig på stedet, anbefaler vi, at du giver os besked, så vi kan tage højde for dette ved beregningen af prisen. Hvis du bestiller hos Evenses, kan du se frem til en ubekymre

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.