Top 5 musiker til ceromonien

Muzikant boeken trouwceremonie.jpg

Musik til specielle lejligheder

Musik spiller en stor rolle i livet for alle. Det er ligegyldigt, om du er en stor musik elsker eller ej, du lytter ofte til musik hver dag. Selv når du bliver gift, kan du ikke gå glip af musik. Musikken skaber ceremonien mere personligt. Hvilken mukant eller band passer perfekt til dit bryllup? Nedenfor, giver vi dig nogle tips.

Musik bringer følelser op under ceremonien. På denne måde, kan en sang fortælle en personlig historie. Et velkendt eksempel er Maxima’s rive, fordi hendes gar ikke var til stede ved brylluppet. Carel Kraayenhof spillede derefter ‘Adios Nonino’ og fik prinsessen. Med mange mennesker bliver musikken derfor en følsom streng. Desuden giver musik også nogle øjeblikke med hvile mellem al takken under ceromonien.

Antallet af sange under en ceremoni

Antallet af sange, som en musiker spiller under din ceremoni, afhænger af type af bryllupsceromoni. Hvis det drejer sig om en kirkeceromoni, spilles der omkring seks til otte sange. Dette er ved at komme ind imellem at synge under belysningen af bryllupstedet. udarbejdelsen af bordet, fælleskabet, Ave Maria og den afsluttende sang.

Ved en retssammenslutning er det normalt muligt at spille tre til fem sange. Dette er de øjeblikke, der ledsages musikalt: indrejse, efter ægteskabet, under undertegnelsen af ​​ægteskab certifikatet og den afsluttende sang.

Selvfølgelig vil du have en musiker til at spille "dine" sange under bryllupsceremonien. Det er derfor vigtigt at tænke forsigtigt på sang valget. Evenses samarbejder med snesevis af musikere, der regelmæssigt udfører ved bryllupsceremonier. For at hjælpe dig på vej til at vælge en musiker eller et band, har vi samlet en top 5 liste af musikere til dig.

1. Pianist Oscar

Klavermannen giver en ydeevne, der passer perfekt til en romantisk bryllupsceremoni. Denne talentfulde musiker er en erfaren og meget alsidig pianist. Pianist Oscar er en pianist i særklasse som har spillet til koncerter og arrangementer siden 90'erne. Jazz, Bossa nova, danske viser, romantisk musik og mange andre genrer mestrer han, Oscar blander dem elegant og med udgangspunkt i hvad der passer til netop jeres arrangement. Af private arrangementer spiller han til bryllupper, runde fødselsdage, receptioner og firmafester.

2. Klassisk pianist Harm

Bestil beroligende klassisk musik til din ceromoni. få en ekstraordinært pianist Harm. Han har erfaringer fra tidligere bookings og har fremført og skabt sig et ekstra ordinært anerkendelse. Han spiller som sød musik og leverer varen hvergang. Harm spiller ikke kun til ceromonier, han kan også spile til fester, brylluper, firmafester, Reception, Event, Jubilæum, fødselsdag og meget mere. Han er yderst god til at imponere og udstråler glæde og symfonisk lyde.

3. Violinist

Mangler du beroligende musik til ceremonien? vil du give din ceremoni et ekstra ordinært oplevelse? Så bestil vores udvalgte violinist og få sparket gang i ceremonien. Hun spiller som en drøm, lyden er klassisk men kan skræddersyes efter dit ønskede behov. Musik er en yderst vigtig del af ceremonien og dertil er musikken også. Vi har valgt denne violinist, idet det er vigtigt at have en blød og fremstråling musik når ceremonien sættes igang.

4. Ella Monroe

Denne fødte kunstner har en nattergal og spiller også guitar. Ella Monroe vil give dig en præstation som du havde i tankerne under din drømme ceremoni. Du kan også ansætte hende for at tage sig af baggrundsmusikken under middagen. Repertoiret af denne top artist består hovedsagelig af folk og sjæl. Hun udfører primært solo, men kan også ansættes hos to andre musikere. Trioformationen spiller hovedsagelig musikstilerne blues, jazz, funk og sjæl. Ella Monroe synger sange af kendte kunstnere som Ellie Goulding, Bob Dylan, Adele, Etta James og John Legend.

5. Klassisk ensemble Priëra

Vil du holde din bryllup ceremoni intim og lille? Og leder du efter passende musik? Så er det klassiske ensemble Priëra et must. Dette ensemble består af professionelle musikere, som er godt tilpasset hinanden. Den ydeevne, de giver passer perfekt til en ædru, lille ceremoni. Musikerne lærte hinanden at kende under deres træning i vinterhaven. Trioen spiller smukke stykker af berømte komponister som Beethoven, Chopin, Schubertm Debussym Scarlatti, Bach, Liszt og Mozart. Ensemblet spiller også stykker af komponister af mindre kendte komponister. Du kan selvfølgelig videregive dine yndlingsstykker til ensemblet, så de kan høres under din ceremoni.

Musikere skaber en unik bryllupsceremoni
Vidste du, at kun ti procent af de brudepar vælger levende musik under brylluppet? Når du beslutter dig for at have en musiker eller ensemble udfører, gør dette dit bryllup meget unikt. Derudover kan en levende musiker også lave variationer af din yndlingssang. For eksempel kan den medbringe en sang akustisk, bringe den til et højere niveau eller spille længere. Dette giver dig mulighed for at nyde en smuk version af din specielle sang under ceremonien.

Evenses ser frem til din bryllupsdag
Organisering af en bryllupsceremoni og fest tager meget tid og fører ofte til stor stress. Noget der er på bekostning af forventningen. For at undgå stress og bekymringer anbefales det stærkt at holde din ceremoni og fest arrangeret af et professionelt underholdningsbureau. Vi tilbyder dig forskellige bryllupspakker til at organisere det perfekte bryllup. En pakke indeholder altid en musiker til ceremonien, en DJ til festen, en fotograf eller en fotoboks. Ved at vælge en bryllupspakke, kan du se fremad ubekymret på din bryllupsda

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.