Top 5 musiker til ceromonien

Musikant til ceremoni

Musik til specielle lejligheder

Musik spiller en stor rolle i livet for alle. Det er ligegyldigt, om du er en stor musikelsker eller ej, du lytter ofte til musik hver dag. Et godt bryllup kan heller ikke undvære musik til at gøre ceremonien mere personlig. Hvilken musikant eller band passer perfekt til dit bryllup? Nedenfor, giver vi dig nogle tips.

Følelsesladet musik fungerer som en fantastisk addition til vielsesceremonien, da den kan fortælle en personlig historie. For mange mennesker bliver musikken derfor en følsom streng. Desuden giver musik også nogle øjeblikke med hvile mellem al takken under ceremonien.

Antallet af sange, som en musiker spiller under din ceremoni, afhænger af dine ønsker, og den slags ceremoni, I afholder. Til kirkelige vielser spilles der omkring seks til otte sange i løbet af ceremonien.

Ved en borgerlig vielse er det normalt muligt at spille tre til fem sange. Dette er de øjeblikke, der ledsages af musik: indrejse, efter ægteskabet, under undertegnelsen af ​​ægteskabscertifikatet og til den afsluttende sang.

Selvfølgelig vil du have en musiker til at spille "dine" sange under bryllupsceremonien. Det er derfor vigtigt at tænke forsigtigt på sangvalget. Evenses samarbejder med mange musikere, der regelmæssigt spiller til bryllupsceremonier. For at hjælpe dig med at vælge, har vi her lavet en liste over 5 populære typer af bryllupsmusikere til dig.

1. Pianist Oscar

Pianisten giver en indslag, der passer perfekt til en romantisk bryllupsceremoni. Vores talentfulde pianist er erfaren og meget alsidig. Pianisten Oscar er en pianist i særklasse som har spillet til koncerter og arrangementer siden 90'erne. Han mestrer jazz, bossa nova, danske viser, romantisk musik og mange andre genrer. Oscar blander dem elegant og med udgangspunkt i hvad der passer til netop jeres arrangement.

2. Klassisk pianist Harm

Bestil klassisk musik til din ceromoni. Få den ekstraordinære pianist Harm. Han har erfaringer fra tidligere bookings og har meget erfaring inden for bryllupskoncerter. Han spiller sød musik og leverer varen hver gang. Harm spiller ikke kun til bryllupper, han kan også spille til fester, receptioner, jubilæer og meget mere. Han er yderst god til at imponere og udstråler glæde og symfoni.

3. Violinist

Mangler du beroligende musik til dit bryllup? vil du gøre din ceremoni helt speciel? Så bestil vores en af violinisterne fra vores udvalg og få sparket gang i ceremonien. De spiller som en drøm, lyden er klassisk, men kan skræddersyes efter dine ønsker. Vi har valgt vores violinist, idet det er vigtigt at have en blød musikalsk fremstråling når ceremonien sættes i gang, og de violinister, vi arbejder sammen med, er perfekte i den forstand.

4. En solo Cellist

En solo cellist vil give dig en præstation, som der er ideel til dit drømmebryllup. Du kan også ansætte dem for at tage sig af baggrundsmusikken under middagen. Solo cellister er fantastiske til at skabe en fornem stemning til et bryllup, og især klassisk strygermusik er populær til bryllupper.

5. En Harpist

Vil du holde din bryllupsceremoni intim og lille? Og leder du efter passende musik? Så er en harpist et must. En erfaren harpist passer perfekt til en ædru lille ceremoni, og især i forbindelse med kirkelige vielser kan harpemusik være med til at give et religiøst touch til ceremonien. Det er svært at nævne et instrument, der er mildere og mere fornemt end en harpe, hvilket gør det perfekt til at skabe en højtidelig atmosfære, der er præget af kærlighed og ømhed.

Musikere skaber en unik bryllupsceremoni

Når du beslutter dig for at booke en musiker eller ensemble, bliver underholdningen til dit bryllup meget unikt. Derudover kan live-musik også lave variationer af dine yndlingssange. For eksempel kan du få en sang spillet i en akustisk version, bringe den til et højere niveau eller få den spillet længere. Dette giver dig mulighed for at nyde en smuk version af din specielle sang under ceremonien..

Evenses ser frem til din bryllupsdag

Organisering af en bryllupsceremoni og fest tager meget tid og fører ofte til en stor mængde stress. For at undgå stress og bekymringer anbefales det stærkt at få din ceremoni og fest arrangeret af et professionelt underholdningsbureau. Vi kan tilbyde dig forskellige bryllupspakker til at organisere det perfekte bryllup. En pakke indeholder altid en musiker til ceremonien, en DJ til festen, en fotograf eller en fotoboks. Ved at vælge en bryllupspakke, kan du se frem til dit bryllup ubekymret.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!