Hvordan organisere du den næste fest for din skole?

temafest oktoberfest

Er det på tide at organisere en fest for din skole?

Er du et nyt medlem i festudvalget og leder efter sjove ideer, forslag og tips til din klassefest/Gymnasiefest? I dette blogindlæg giver vi dig tips til sjove temafester og hvilken musik, der passer til hvilket tema. Vi ved, at det kræver meget tid at planlægge sådan en fest, og ofte er der eksamener, træning, arbejde og venner, der også skal passes. Hvis du skal holde fest kan få ting skabe en bedre stemning end et gennemført tema.

Alle temafester er forskellige, og ofte er det en kombination af musik, pynt og outfits, der tilsammen skaber temaet. Så hvordan organiserer du en succesfuld temafest? Vi vil give dig nogle ideer. Sandsynligvis arrangerer du og dine medstuderende mange forskellige fester på skolen, og du vil have din begivenhed til at skille sig fra mængden. Her har du fire forslag til festens tema:

Tema fest tip 1: Oktoberfest tema til skolefesten

I slutningen af ​​september og begyndelsen af ​​oktober hvert år finder den traditionelle tyske Oktoberfest sted. Organiserer du en klassefest eller gymnasiefest med Oktoberfest som tema og leder efter ideer til underholdning og musik? Hvis du vælger et Oktoberfest tema, passer tyske schlager hits perfekt til dit tema. Evenses DJ’s spiller vidunderlige tyske schlager hits i kombination med nye friske hits. Du og dine venner behøver ikke at bekymre jer om udstyr, da vores DJ's står for alt selv.

Tema fest tip 2: After-ski tema til din klassefest

Når du organisere en after-ski temafest, ønsker du sikkert at alle skal have den følelse, du får, når du lige trådt ud af deres ski ved en bar tæt på løjperne. Vores tips til at skabe denne følelse af after ski til temafesten er, at du har gode dekoration, gode after ski outfits, men frem for alt passende musik. Derfor foreslår vi at leje en DJ, der kan stå for underholdning og skabe en god stemning på dansegulvet. Ønsker du at løfte festen en tand mere, er vores tip at leje en "DJ og musikere". Nogle eksempler på denne kombination er:

DJ og saxofonist
DJ og trompet afspiller
DJ og guitarist
DJ og violinist

Tema fest tip 3: James Bond tema på din gymnasie fest

Et andet sjovt tema, du kan vælge til din elevfest, er et James Bond-tema. Fordelene ved at vælge et James Bond-tema til jeres gymnasiefest er, at næsten alle elever kommer til at tage skjorte eller en fin kjole på, hvilket de højtsandsynlig har et eller andet sted langt ind i garderobeskabet. Det betyder, at dine venner ikke behøver at bruge en masse tid på at forberede til festen, og at flere gæster derfor kommer udklædt til temaet. Hvis du vælger et James Bond-tema, kan vi kun foreslå en lounge DJ, og Evenses har mange forslag til Lounge DJ’s.

Tema fest tip 4: Hippie fest tema til din fest

Et andet forslag til en temafest, som du kan holde, er Hippie-fest. Hvis du har en trøje i hver farve, et par brede bukser og en paryk med langt hår vil det passe ganske godt til en hippie fest. Flower Power temaet er meget velegnet til din klasse- eller gymnasiefest. Men hvilken musik passer til en hippie fest? Til sådan en fest anbefaler vi en allround sanger og en DJ, som spiller gamle klassikere, og som er åben for forslag i løbet af aftenen.

Er du interesseret i et andet tema? – Book en DJ, uanset hvad du vælger af tema.

Hos Evenses kan du leje en DJ til alle slags fester, uanset hvilket tema du vælger. Vi har en bred vifte af berømte og mindre berømte DJ's. Vores DJ's sørger for at du og dine klassekammerater/ medstuderende har en dejlig aften med en masse sang og latter. Afhængigt af temaet du vælger kan du leje en Disco DJ, en DJ der spiller hits fra 80'erne og 90'erne, Lounge DJ, House DJ eller en Allround DJ.

Skal du holde en anden form for fest? - Bestil et live band / partyband / coverband til din skolefest.

Er du mere interesseret i at leje et live band / partyband/ coverband til din skole fest? Evenses brede vifte af bands omfatter flere forskellige genrer. Med et live band kan vi garantere en uforglemmelig aften for dig og dine skolekammerater.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!