Hvordan organisere du den næste fest for din skole?

temafest oktoberfest

Er det på tide at organisere en fest for din skole?

Er du ny medlem i festudvalget og leder efter sjove ideer, forslag og tips til din klassefesten/Gymnasiefest? I dette blogindlæg giver vi dig tips om sjove temafester og hvilken musik, der passer til hvilket tema. Er du ansvarlig for den årlige klassefest? Vi ved, at det kræver meget tid at planlægge sådan en fest, og ofte er der eksamener, træning, arbejde og venner, der også skal passes.

Alle temafester er forskellige, og ofte er det en kombination af musik, pynt og outfits, der til sammen skaber temaet. Så hvordan organiserer du en succesfuld temafest, der får stor succes, og alle vil tale om? Vi vil give dig nogle ideer. Sandsynligvis arrangeres mange forskellige fester af både dig og andre medstuderende på skolen. Du vil have din begivenhed til at skille sig ud og være unik. Vi har et par forslag, ideer og tips, når det kommer til temafester, der er perfekte til studerende. For eksempel Oktoberfest tema, Afterski tema, James Bond tema eller Hippie tema.

Tema fest tip 1: Oktoberfest tema til skolefesten

I slutningen af ​​september og begyndelsen af ​​oktober hvert år finder den traditionelle tyske øl festival sted. Organiserer du en klassefest eller gymnasiefest med Oktoberfest som tema og leder efter ideer og forslag til underholdning og musik? Under tema festivaler med Oktoberfest temaet passerer det meget godt med tyske schlager hits. Dette fører utvivlsomt til et fyldt dansegulv og dejlig sang. Evenses DJ’s spiller vidunderlige tyske schlager hits i kombination med nye friske hits. Du og dine venner behøver ikke at bekymre dig om udstyr, da vores DJ's står for alt selv.

Tema fest tip 2: After-ski tema til din klassefest

Afterski tema er ofte et populært tema blandt studerende. Så uanset om du tager din "pind" til Hemsedal, Trysil og Hafjell, er dette lovede at være en populær fest for dig og dine klasse kammerater. (Vi henviser til den klassiske efterfølgelse af Freddy Kalas - "Stick for the Country" for dem der ikke er afhængige af det.)

Når du organisere en after-ski temafest, ønsker du sikkert at alle skal have den følelse, du får, når du lige trådt ud af deres ski i toppen kabine til en solskinsdag i fjällen. Vores tips til at opnå denne følelse af after ski tema festen er, at du har gode dekoration der passer til temaet, god after ski outfits, men frem for alt god after ski musik. Derfor foreslår vi at leje en DJ, der kan stå for underholdning og lever god musik og skabe en god stemning på dansegulvet. Ønsker du at løfte festen en tand mere, er vores tip at leje en "DJ og musikere". Nogle eksempler på denne kombination er:

DJ og saxofonist
DJ og trompet afspiller
DJ og guitarist
DJ og violinist

Tema fest tip 3: James Bond tema på din gymnasie fest

Et andet sjovt tema, du kan bære på dit elevfest er James Bond-temaet. Fordelene ved planlægge et James Bond-tema til jeres gymnasiefest er, at næsten alle elever kommet til at tage skjorte eller en fin kjole på, hvilket de højtsandsynlig hat et eller andet sted langt ind i garderobeskabet. Det betyder, at dine venner ikke behøver at bruge en masse tid på at forberede til festen. Så vælger du at arrangere en gymnasie fest med James Bond tema? Med andre ord, vores tip til din temafest er, at du lejer en lounge DJ til festen. Så kan de klædte elever blander sig mellem hinanden på danse gulvet med en martini i hånden.

Evenses har mange forslag til Lounge DJ’s, der kan spille til din temafest og er du til en masse festmusik i slutningen af ​​aftenen? Er det selvfølgelig også muligt, da vores lounge DJ’s er meget fleksible. Det er derfor ikke noget problem for Dj’ene at starte lyriske sange med lidt mere træk.

Tema fest tip 4: Hippie fest tema til din fest

Et andet forslag til en temafest er Hippie-fest. Hvis du smider har en trøje i hver farve, vil et par brede bukser og en paryk med hår til navlen vil det passe ganske godt til en hippie fest.

Flower Power tema er meget velegnet til din klasse eller gymnasie fest. Men hvilken musik passer til en hippie fest? Til sådan en fest anbefaler vi en allround sanger og en DJ, som spiller gamle klassikere og er åben for forslag i løbet af fest aftenen. Din fest bliver uden tvivle til en rigtig hippieklub.

Mere sulten efter et andet tema? – Book en DJ, uanset hvad du vælger af tema.

Har du et andet tema end Hippie-temaet, James Bond-temaet, afterski-temaet eller Oktoberfest-temaet i tankerne?

På Evenses kan du leje DJ til din alle former for fester, uanset hvilket tema du bestemmer dig for det skal være. Vi har en bred vifte af berømte og mindre berømte DJ's. Vores DJ's sørger for at du og dine klassekammerater/ medstuderende har en dejlig aften med en masse sang og latter.

Afhængigt af temaet du vælger kan du leje Disco DJ, 80'er 90'er DJ, Lounge DJ, House DJ eller Allround DJ. Ønsker du noget ekstra? Bestil en DJ og en musiker sammen. Eksempler på hvad du kan leje, er DJ og saxofonist, DJ og trompet-spiller, DJ og guitarist eller DJ og violinist. Dette gør det muligt at jeres fest skiller sig ud og der bliver garanteret en snak om hvor god denne fest var.

Skal du holde en anden form for fest? - Bestil et live band / partyband / coverband til din skolefest.

Er du mere interesseret i at leje et live band / partyband/ coverband til din skole fest? Evenses brede vifte af bands omfatter flere forskellige genrer. Med et live band / party band / cover band kan vi garantere en uforglemmelig aften for dig og dine skole kammerater.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.