Tips til en Hardstyle fest

Hardstyle.jpeg

Book hardstyle til din næste fest

Er din ældste søns fødselsdag rundt om hjørnet, og vil du gerne arrangere en komplet hardstyle-fest for ham, fordi han er kæmpe fan af hardstyle? Eller har du bare lyst til at holde en fest med dine venner, og virker et hardstyle tema ideelt for dig?

Uanset hvilken fest du skal planlægge, kan det være det værd at overveje et hardstyle tema. For dem, der ikke ved nøjagtigt, hvad hardstyle er, vil vi starte ud med en kort forklaring af genren. Hardstyle er en strømning inden for elektronisk dansemusik, der stammer fra Holland, Belgien og Italien, og den kommer af en kombination af både techno og hardcore.

Musikken er elektronisk musik, baseret på hårde beats og meget klare melodier i en rytme på omkring 150 BPM(slag i minuttet). I slutningen af ​​1999 og begyndelsen af ​​2000 blev de første hardstyle fester og festivaler arrangeret i Holland, hvorfor det siges, at hardstyles oprindelse ligger i denne periode. Det er nu forhåbentlig noget klarere, hvad hardstyle er med hensyn til musik, men hvad mener vi nøjagtigt med at booke hardstyle?

Hvis du beslutter at booke en hardstyle-fest, kan du gøre det på mange forskellige måder. Den ideelle måde for dig afhænger hovedsageligt af dine egne ønsker og præferencer. F.eks. kan det være, at du som arrangør ikke er så betaget af al planlægningen og forberedelsen, som der kræves til organiseringen af ​​en fest eller begivenhed.

Dette er tilfældet for mange af vores kunder. Vi kan fjerne alt bøvlet med at planlægge en fest fra vores kunders hænder. Vi kan f.eks. finde et passende sted og arrangere catering samt booke en live sanger, for blot at nævne nogle få eksempler, så du får den helt rigtige begivenhed.

Her hos Evenses har vi en bred vifte af muligheder inden for live underholdning, som vi allerede har booket til mange fester og begivenheder, inklusiv hardstyle DJs og laser shows. Vi er glade for at hjælpe dig med vores ekspertise, så du kan arrangere lige den hardstyle fest, du har i tankerne.

For at hjælpe dig med at finde lidt inspiration, vil vi liste nogle af de mest legendariske hardstyle-festivaler i verden nedenfor:

techno.jpeg

Legendariske fester og festivaler

På trods af det faktum, at hardstyle som en selvstændig musikgenre virkelig har givet sig et navn siden begyndelsen af ​​dette århundrede, er der blevet organiseret en masse hardstyle-festivaler i de seneste år, fra flere lokale begivenheder i Holland til store festivaler, hvor entusiaster fra hele verden kommer.

Hvis du overvejer at booke hardstyle til din fest, mener vi, at det ville være interessant og nyttigt at tage et kig på nogle af de mest legendariske hardstyle fester og festivaler i verden. På denne måde håber vi, at du i det mindste får lidt ekstra inspiration til din egen fest.

Defqon.1 weekend festival

Defqon.1 er en af ​​de ældste og mest besøgte hardstyle-festivaler i verden, selvom der også er relaterede genrer som hardcore, hard house og hard techno. Den første udgave af Defqon blev arrangeret i Almere i 2003, og siden er festen blevet afholdt hvert år.

Mellem 2009 og 2019 blev festivalen også afholdt i Sydney, Australien, mens der i årene 2015 og 2016 også fandt en udgave sted i Chiles hovedstad, Santiago de Chile. Imidlertid er den hollandske festival stadig den mest populære og velkendte udgave: I de senere år tiltrak festivalen mere end 65.000 besøgende om dagen, og billetterne blev udsolgt inden for få timer.

Decibel Outdoor

Decibel Outdoor er en festival, der er blevet arrangeret i Holland siden 2002 og blev oprindeligt udtænkt som en natfest. Ud over hardstyle inkluderer denne festival også andre genrer af techno, herunder hardcore, early rave og industrielle beats, men alle er relateret til den overordnede hard-dance genre.

Siden 2006 har Decibel Outdoor været afholdt i parken De BeekseBergen i Hilvarenbeek og de seneste udgaver af festen holdes hen over tre hverdage, fredag ​​plus weekenden. Sidstnævnte udgaver har altid tiltrukket mere end 60.000 besøgende, hvilket gør Decibel Outdoor til en af ​​de førende hardstyle-festivaler i Europa.

Reverze

En af de største og internationale hardstyle-begivenheder, der ikke er arrangeret i Holland, er Reverze. Siden 2006 har denne fest afholdt en gang om året i Sportpaleis i Antwerpen. Med hensyn til musik spilles der foruden hardstyle også en hel del hardcore og jumpstyle, og der bliver booket kendte og mindre kendte DJs fra forskellige lande hvert år.

Den anden udgave af Reverze bestod for eksempel allerede af en line-up af mere end 40 DJs fra mere end ti lande, inklusive den hollandske DJ og producent Marcel Woods, den belgiske DJ Ghost og den italienske DJ og producent Technoboy.

Hvad kan Evenses tilbyde dig?

Hvis du overvejer at booke hardstyle, anbefaler vi at kontakte en specialist med erfaring på dette område. Hos Evenses, har vi i mange år arbejdet med en bred vifte af kunstnere og entertainere, herunder DJs, lyd- og lys installationer, lasershows, LED danseshow, til diverse anledninger. Derudover kan vi også sætte dig i kontakt med catering muligheder for at give dine gæster et passende udvalg af mad og drikkevarer.

I løbet af årene har Evenses lavet utallige bookinger til mange forskellige fester og lejligheder, herunder fødselsdage og festivaler. Hvis du har spørgsmål til at holde en hardstyle fest kan du altid kontakte os ved at udfylde tilbudsformularen på vores hjemmeside, eller via e-mail eller over telefonen.


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit næste event? Så er vi hos Evenses klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder og tilbyde dig forskellige løsninger til en vellykket fest.Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!