< Back to search

Bryllupsbarnepige

En babysitter for børn fra 0 til 12 år ved dit bryllup.
Pris fra: 
1 830,-
4
Passer til:

Referencer

"Bryllupsbarnepigen var en stor succes ved vores bryllup, de vidste, hvordan de skulle underholde alle børn og berolige forældrene. En god service!"
Nina Nielsen
5
"Til mine forældres 30-årsdag bookede vi bryllupsbarnepigen hos Evenses. Det var et fint tilbud, og børnene kedede sig ikke. Derfor kunne vi i hemmelighed nyde lidt mere af festen. Bryllupsbarnepigen er en del af et meget tillidsvækkende hold."
Lisa Klaassen
4
"Hvilket godt team af barnepiger! Det var bestemt en succes ved mit bryllup. Jeg anbefaler dem til ethvert par, der ønsker at blive gift og har gæster med børn."
Vera Brit Hansen
5

Bryllupsbarnepige

Bryllupsbarnepigen hjælper dig med at få en dag uden bekymringer. De laver sjove aktiviteter for børnene, blandt andet: Håndværk, udendørsspil (hvis vejret tillader det), ansigtsmaling og dans. De gør dagen til en god fest for børnene.

 

Der er ofte ekstra plads til rådighed på bryllupssteder; barnepigen vil gøre dette til et legeparadis for børnene, så du og dine gæster ikke behøver ikke at bekymre sig om, om børnene vil have en god dag. Det er en stor fest lige til afslutningen!

 

Hvis du har ideer, kan du diskutere dem med os, og vi vil se på mulighederne sammen. Vil du gerne leje vores bryllupsbarnepige til dit bryllup, reception, ceremoni eller jubilæumsfest? Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud, vi hjælper dig gerne.

 

Bryllup, DJ, begivenhed

 

Bryllupsbarnepigen var en stor succes ved vores bryllup, de vidste, hvordan de skulle underholde alle børn og berolige forældrene. En god service!

 

Til mine forældres 30-årsdag bookede vi bryllupsbarnepigen hos Evenses. Det var et fint tilbud, og børnene kedede sig ikke. Derfor kunne vi i hemmelighed nyde lidt mere af festen. Bryllupsbarnepigen er en del af et meget tillidsvækkende hold.

 

Hvilket godt team af barnepiger! Det var bestemt en succes ved mit bryllup. Jeg anbefaler dem til ethvert par, der ønsker at blive gift og har gæster med børn.

 

Ville også kunne lide

Bruiloft Videobeelden videograaf

Bryllups Videograf

Bryllups Videograf

Din bryllupsfilm bliver pænt redigeret af en videograf, for at vise de bedste øjeblikke ved din7450,-Read more
weddingplanner huren bruiloft

Bryllupsplanlægger

Fotograf, Videograf, Temafest

Bryllupsplanlægger

Fotograf, Videograf, TemafestDit bryllup arrangeret af vores planlægger, flot og perfekt.2950,-Read more
dansvloerboeken vlak

Oplyst disco dansegulv

Oplyst dansegulv

Oplyst disco dansegulv

Oplyst dansegulvDette gulv er en klassiker blandt disco gulve, med en atmosfærisk belyst overflade.4450,-Read more
G3bI6obZhB4RiabS4XUcL TOT2sPrF2zRA

Bryllups fotograf

Fotograf

Bryllups fotograf

FotografBryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.900,-Read more