< Back to search
Demos
Schermafbeelding 2017 07 12 om 15

PR - Girl

Smukke kvinder i specielle coctailkjoler med bakker, der giver ekstra eksklusivitet!
Pris fra: 
2 580,-
5

Referencer

"Til en eksklusiv fest var jeg på udkig efter noget specielt. Efter en kort søgning fandt jeg disse kvinder og jeg bookede dem med det samme. Det var det rigtige valg, da disse kvinder underholdt gæsterne perfekt, og deres kjoler var smukke."
Kimmie & Jonatan
5
"Jeg anmodede om et tilbud fra Evenses for nogle gode muligheder, og Evenses kom med disse fantastiske kvinder, det perfekte touch til vores begivenhed."
Tamara Pietersen
0
"Jeg anmodede om et tilbud fra Evenses for nogle gode muligheder, og Evenses kom med disse fantastiske kvinder, det perfekte touch til vores begivenhed."
Danny & Maj-britt
0
0

PR - Girl

En varm velkomst, hvem ville ikke gerne have det? Med slik eller en lille gave er alt muligt med Evenses’ mavebælter ved din fest, firmafest, jubilæumsfest eller begivenhed. Vores smukke kvinder er klædt i de smukkeste kjoler med bakker, og de eksklusive og passende kostumer overraske dine gæster.

Vores kvinder i de specielle kjoler med bakker er et professionelt team af smukke værtinder. De kan gå omkring ved forskellige fester, firmafester, jubilæumsfester, lejligheder og arrangementer og tage sig af gæsterne med deres servicekjoler. Du kan vælge, hvad der vil blive serveret. Disse kvinder bliver højdepunktet til din begivenhed.

 

Er du nysgerrig efter yderligere muligheder for de smukke damer i kjoler med bakker, og vil du gerne diskutere dine krav? Du kan anmode om et uforpligtende tilbud via tilbudsformularen eller kontakte os uforpligtende. Vi kan hjælpe dig syv dage om ugen.

Andre muligheder

video drive in show huren feest

DJ VJ Show

VJ, Danse show

DJ VJ Show

VJ, Danse showLeder du efter et dansegulv? Så har vi netop hvad du søger. Bestil DJ Vj Show!8450,-Read more
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagne tårn

Champagnetårn

Champagne tårn

ChampagnetårnEt imponerende champagnetårn til din lokation, dette blikfang kan bookes til enhver type fest.7950,-Read more
dansvloerboeken vlak

Oplyst disco dansegulv

Oplyst dansegulv

Oplyst disco dansegulv

Oplyst dansegulvDette gulv er en klassiker blandt disco gulve, med en atmosfærisk belyst overflade.4450,-Read more
bedrijfsfeest fotoreportage boekingen

Firma fotografering

Fotograf, Fotoboks

Firma fotografering

Fotograf, FotoboksFirma fotografering af din begivenhed, åbning eller firmafest leveres af en top fotograf.2950,-Read more