5 grunde til at booke et festband

Book live band fest band til din begivenhed

Behøver vi musik til festen?

Det er en stor beslutning og en stor post i budgettet at have live musik til festen. Vi har fuld forståelse og ved at det ikke er en nem beslutning. Derfor vil vi hjælpe dig på vej med 5 grunde til at booke et live band til din fest.

1. Festlig stemning med et live band

Ønsker i at løfte stemningen og have at gæsterne får snakket med nogen andre end de plejer. Her kan musik til festen give gæsterne mulighed for at danse med hinanden. Der er ikke noget som får gang i et dansegulv som et live band og gerne med en masse lys og evt. et dansegulv. Bandet kan hjælpe dig med at få gæsterne på dansegulvet og skabe et fælles minde.

2. Musik til festen uanset om det er en stor eller lille fest

Er du i tvivl om din fest er for lille til at have live musik? Eller er du i tvivl om i er for mange mennesker med forskellige musiksmag? Det gode ved et party band er, at de har et bredt repertoire med de store hits fra 1960'erne og frem til i dag. Det gør det muligt for både unge samt "gamle" at nyde musikken. Hvem elsker ikke Rasmus Seebach, Kim Larsen eller ABBA? Derudover kan i lave en aftale med bandet om repertoire og om musikønsker på aftenen.

3. Feststemning

Når du booker et fest band, så booker du faktisk feststemning. Du får et band, der har glædet sig til at få gang i din fest og komme ud og optræde. Så endelig husk at have plads til et dansegulv, så dine gæster kan give den gas!

4. Festens program

I har spist og hvad så nu? Det er tid til kaffe, men i har allerede siddet ned i 4-5 timer. Måske noget underholdning eller dans kunne sikre, at festen ikke dør ud alt for tidligt. Det er rart for gæsterne, at kende programmet for aftenen, så de ved, hvornår festen slutter. Der er altid nogen, der føler, at de er til besvær og måske tager tidligere hjem fordi de ikke kender programmet. Er der for eksempel bestilt natmad, så er det smart at lade bandet spille lige til natmaden, så har du hjulpet gæsterne. Derudover så giver live musik eller musik i det hele taget, gæsterne noget at lave. Der er altid nogen, der ikke kan sidde stille.

5. Få en uforglemmelig aften med et live band

Har du nogensinde fortrudt et godt festband? Eller har du fortrudt i ikke bestilt et? Du kan desværre ikke holde brylluppet eller din 50 års fødselsdag en gang til. Sørg for at du selv får en god aften uden ondt i maven over musikken, maden, servicen, drikkevarerne, bordplanen eller hvad det nu kan være. Du skal nyde din aften!

Standboys

Skal der gang i dansegulvet, så er det Standboys du skal kigge nærmere på. De sikre alle de gode numre som dine gæster kan synge med på. Her får du gang i festen.

Pop Society

Her kan du få noget udover det sædvanlige. Ønsker du noget ekstraordinær, så er Pop Society lige det rigtige. Her får du et band med blæseinstrumenter udover den almindelig besætning. Der er ikke andet at sige end det skal opleves. Der er forskellige opstillinger, så endelig kom med ønsker, så skal vi nok finde det helt perfekte sammensætning til din fest, men hør lige hvor dygtige de er.

The Groovy Trio

Tempoet er højt når The Groovy Trio optræder. Lad dig ikke narre af, at de kun er tre. De kan bookes sammen med en DJ, hvis du kun ønsker live musik i 2x45, så kan du få en god pris på en DJ.

Hvordan får man mest ud af sit budget?

Der kan være udfordringer ved at have et stort eller et lille budget og hvordan får man mest ud af sit budget. Vi vil anbefale, at du undersøger markedet og ser hvad du kan få for det samme budget. Er der mange ting du skal booke, kan det betale sig at booke flere ting samme sted og på den måde spare penge, men også tid på kontakt. Derudover kan man se igennem, hvad man ønsker at have til sin begivenhed og vurdere, hvad hvert element giver til helhedsindtrykket og herefter skære det fra, der ikke giver så meget til begivenheden. Hvis i har besluttet, at i skal have musik, men ikke har råd til et 5-mands-orkester, så kunne en duo eller en DJ være en løsning til færre penge.

Dinner & Danse Duo

Skal der danses, så er Dinner & Danse Duo klar til at optræde. Kan endda bookes som musik til middagen.

Perfect Party Duo

Skal der være lysshow, så er Lando og Kathrine de helt rigtige. Kan bookes med Lando til maden og duo til dans. I er sikret en festlig aften med gang i dansegulvet.

ABBA Duo

Har i tema eller er i kæmpe ABBA fans, så kunne ABBA Duo være noget for jer. Her får i en sang duo, der har soundtracks med. Endelig lyt til de dygtige sangerinder.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning i forhold til din fest. Du kan komme i kontakt med os ved at udfylde kontaktformularen, ringe til os på +45 78 75 59 77, skrive til os på WhatsApp på +31 202 600 044 eller sende en mail på info@evenses.dk

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.