5 grunde til at booke et festband

Book live band fest band til din begivenhed

Overvejer du, om du skal booke et festband?

Det er en stor beslutning at vælge hvilken slags live musik man skal have til sin fest. Vi har fuld forståelse og ved at det ikke er en nem beslutning. Vi vil gerne hjælpe dig med din beslutning, og vi har derfor lavet 5 grunde til hvorfor et band er en god ide.

1 Det piller op til dans

Ønsker I at gæsterne skal danse og synge hele natten lang. Her kan et band netop gøre dette. Der er ikke noget, der får gang i et dansegulv som et live band, og gerne ét med en masse lys og evt. et dansegulv. Bandet kan hjælpe dig med at få dine gæster ud på dansegulvet og skabe en fed stemning.

2. Musik til festen uanset generation

Er du i tvivl om, om I er for mange mennesker med forskellige musiksmag? Det gode ved live bands er, at de har et bredt repertoire med de store hits fra 1960'erne og frem til det der bliver spillet på hitlisterne i dag. Det betyder at der er noget for alle generationer. Derudover kan I lave en aftale med bandet om repertoire og om eventuelle musikønsker.

3. Feststemning

Når du booker et festband, så booker du en faktisk feststemning. Du får et band, der har glædet sig til at få gang i din fest og komme ud at optræde. Så husk endeligt at have plads til et dansegulv, så dine gæster kan give den gas!

4. Festens tema

Det er en mulighed at vælge lige den slags band man ønsker, måske er du kæmpe dansktop fan eller måske kan du ikke få nok af de svenske musikikoner ABBA. Du kan derfor vælge at booke et tribute band, som spiller din yndlingskunstneres sange hele aftenen og natten lang. Dette passer også godt til en temafest. Hvis I holder en melodi grand prix fest ville et Abba tribute band være passende eller måske holder i metal fest og har brug for et rock band. Find eventuelt inspiration til et tema her.

5. Få en uforglemmelig aften med et live band

Levende musik er altid noget der sætter gang i dit arrangement, og det ville du i den grad få med et live band. Dygtige musikere kan gøre din næste fest fantastisk, og skabe en god stemning hele aftenen. Hvis du booker et band gennem Evenses får du bands med flere års erfaring og tusindvis af fester i bagagen. Så hvis du skal holde den fedeste fest og få en uforglemmelig aften så er et band lige det, du mangler. Book live musik igennem Evenses, så kan vi hjælpe dig med at få dit drømme arrangement til at blive til virkelighed.

Har du budgettet til et band?

Der kan være udfordringer ved at have et stort eller et lille budget og hvordan får man mest ud af sit budget. Man må prioritere hvad der er vigtigst for en, og hvis man ikke har så mange penge så er catering nok vigtigere end et band. Hvis I har besluttet, at I skal have musik, men ikke har råd til et band, så kan en duo eller en DJ være en løsning der ville passe bedre til jeres budget. Vi har mange musikere og grupper fordelt i hele landet, så kontakt os endeligt, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige underholdning til dit arrangement.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning i forhold til din fest. Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen så vil vi kontakte dig og sammen finde den bedste løsning for din fest.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!