5 grunde til at booke et festband

Book live band fest band til din begivenhed

Er et band det rigtige valg?

Det er en stor beslutning at vælge hvilket slags live musik man skal have til sin fest. Vi har fuld forståelse og ved at det ikke er en nem beslutning. Derfor vil vi hjælpe dig med din beslutning og har derfor lavet 5 grunde til hvorfor et band er en god ide.

1 Spiller op til dans

Ønsker I at gæsterne skal danse og synge hele natten lang. Her kan et band netop gøre dette. Der er ikke noget som får gang i et dansegulv som et live band og gerne med en masse lys og evt. et dansegulv. Bandet kan hjælpe dig med at få gæsterne på dansegulvet og skabe en fed stemning.

2. Musik til festen uanset generation

Er du i tvivl om I er for mange mennesker med forskellige musiksmag? Det gode ved et live band er, at de har et bredt repertoire med de store hits fra 1960'erne og frem til det der bliver spillet på hitlisterne i dag. Det betyder at der både er noget for alle generationer. Derudover kan I lave en aftale med bandet om repertoire og om eventuelle musikønsker.

3. Feststemning

Når du booker et festband, så booker du faktisk feststemning. Du får et band, der har glædet sig til at få gang i din fest og komme ud og optræde. Så endelig husk at have plads til et dansegulv, så dine gæster kan give den gas!

4. Festens tema

Det er en mulighed at vælge lige den slags band man ønsker, måske er du kæmpe dansktop fan eller måske kan du ikke få nok af de svenske musikikoner ABBA. Du kan derfor vælge at booke et tribute band, som spiller din ynglings kunstneres sange hele aftenen og natten lang. Dette passer også godt til en temafest, hvis I holder en melodi grand prix fest ville et Abba tribute band være passende eller måske holder i metal fest og har brug for et rock band. Find eventuelt inspiration til et tema her.

5. Få en uforglemmelig aften med et live band

Levende musik er altid noget der sætter gang i dit arrangement, og det ville du i den grad få med et live band. De spiller god musik og skaber god stemning. Hvis du booker et band gennem Evenses får du bands med flere års erfaring og tusindvis af fester i bagagen. Så hvis du skal holde den fedeste fest og få en uforglemmelig aften så er et band lige det du mangler.

Har du budgettet til et band?

Der kan være udfordringer ved at have et stort eller et lille budget og hvordan får man mest ud af sit budget. Man må prioritere hvad der er vigtigst for en, og hvis man ikke har så mange penge så er catering nok vigtigere end et band. Hvis I har besluttet, at I skal have musik, men ikke har råd til et band, så kunne en duo eller en DJ være en løsning der ville passe bedre til jeres budget.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning i forhold til din fest. Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen så ville vi kontakte dig og sammen finde den bedste løsning for din fest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.