• Silent-disco
 • silent disco
 • n
 • n
 • n
 • n
 • n
 • CrjoGzrz.jpeg
Silent-disco
silent disco
n
n
n
n
n
CrjoGzrz.jpeg

Silent Disco

Pris på forespørgsel
5 (14 Anmeldelser)

Om Silent Disco

Gør dit næste arrangement uforglemmeligt med en Silent Disco fra Evenses!

Silent Disco tilbyder en unik lydoplevelse, hvor gæsterne danser og nyder musikken gennem specialdesignede hovedtelefoner. Forestil dig muligheden for at tilbyde op til 10 forskellige musikkanaler på én gang, hvor hver deltager kan skifte mellem alt fra tidløse klassikere til de nyeste hits fra hitlisterne - alle får chancen for at skræddersy deres egen danseoplevelse.

Men det stopper ikke her. Udover den klassiske Silent Disco-oplevelse kan du også forvandle dit arrangement til et Silent Fit-event eller et Silent Yoga-event. Forestil dig at udføre en yoga session eller fitness rutine i en park, strand eller midplads, helt uden at forstyrre omgivelserne. Med Silent Disco-teknologien kan du holde begivenheder i det offentlige rum, uden at bekymre dig om støjforurening.

For at gøre oplevelsen endnu mere elektrisk, kan du tilføje ekstra funktioner til dit Silent Disco-event. Tænk på effekter som en røgmaskine, der giver din fest et mystisk touch, Partybar-lys der skaber en pulserende atmosfære, en klassisk diskolampe, der tager festen tilbage til 70'erne, eller glowsticks der får hele din fest til at lyse op. For dem, der ønsker at føje et legende element, er der Bobleblæser maskinen. Og for dem, der vil være værten med mest, tilbyder vi også mikrofoner.

Det fede ved et silent disco event er at man selv vælger hvilke slags musik man ønsker at høre. Nogen kan høre de gode gamle klassikere, andre kan høre alt godt fra hitlisterne osv.

Med Evenses' Silent Disco er det kun din fantasi, der sætter grænser.


Ønsker du at booke et silent disco eller et silent event til din næste begivenhed? Så kontakt os for et gratis tilbud, vores event manager står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Tjek tilgængeligheden af Silent Disco her.
Fra kl.
Anmodet om 197 gange

14 Anmeldelser
5 (14 Anmeldelser)

Laura Nielsen
Mega fed måde at holde fest på, elskede at det var muligt selv at vælge musik kanal! Det var det sjoveste når man tog høretelefonerne at og kunne høre alle synge med! Kan helt klart anbefales. Vil helt klart holde et silent disco event igen.
Lena
Mega fedt koncept, der sjovt nok forbinder folk mere end til andre events
Sarah
Du vil elske det!
Jan
Vi vidste ikke, hvad vi kunne forvente af silent disco, vi blev behageligt overrasket!
+ se alle anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange hovedtelefoner har jeg brug for?

Dette afhænger af det antal deltagere, du forventer til dit arrangement. Det er klogt at reservere nogle ekstra hovedtelefoner til eventuelle ekstra gæster eller til udskiftning af defekte enheder.

Hvordan fungerer hovedtelefonerne?

Hovedtelefonerne er udstyret med en FM-modtager, der modtager signalet fra senderen og sender musikken til hovedtelefonerne. Brugeren kan justere lydstyrken og musiknummeret via hovedtelefonerne.

Hvad er prisen for et silent disco, og hvad er inkluderet ?

Prisen for et silent disco varierer afhængigt af arrangementets størrelse og placering samt antallet af hovedtelefoner og leje af udstyr. Det er også muligt at booke et silent disco med DJ, så DJ'en kan styre en kanal, hvor musikken afspilles.

Hvad er fordelen ved et silent disco event?

Der er mange fordele ved at holde et silent disco event. Udover det er en sjov og anderledes måde at holde fest på, er det også super praktisk. Man kan helt selv få lov til at vælge hvilken slags musik man ville høre, derudover bestemmer man også helt selv over lydstyrken og hvor man vil høre det. Om du ville holde en fest på gaden, stranden eller måske i parken så er dette muligt. Du behøver heller ikke tænker over akustikken, der eventuelt ville kunne ødelægge musikken.

Hvis man vil holde en pause for musikken kan man det nemt. Dette gør også man kan have en snak med folk i rummet uden at skulle råbe over musikken. Du gør også dine naboer en tjeneste og beholder det gode naboskab. Og sidst men ikke mindst kan man tage festen med sig.

Hvilke typer begivenheder kan Evenses.dk hjælpe med at planlægge og organisere?

Evenses.dk kan hjælpe med at planlægge og organisere en lang række begivenheder, herunder bryllupper, firmafester, fødselsdage, jubilæer, festivaler, koncerter og meget mere. Vores team af professionelle og erfarne arrangører vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy din begivenhed efter dine ønsker og behov.

Hvilke tjenester tilbyder Evenses.dk i forbindelse med begivenhedsplanlægning?

Evenses.dk tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe med at planlægge og organisere din begivenhed. Dette inkluderer underholdning, catering, belysning og lyd, dekoration, transport og meget mere. Vi samarbejder med en lang række talentfulde kunstnere og leverandører for at sikre, at vi kan imødekomme dine specifikke behov.

Hvorfor arrangere en temafest?

Organisering af et temafest kan være en sjov måde at skabe en festlig og unik begivenhed og lade dine gæster nyde en ny og spændende oplevelse. En temafest kan også hjælpe med at skabe en fælles atmosfære og enhed blandt dine gæster.

Hvor lang tid tager det at arrangere en temafest

Dette afhænger af den type temafest, du arrangerer, og størrelsen på begivenheden. Det kan variere fra et par uger til et par måneder for at planlægge og organisere alt. Det er bedst at starte i god tid for at sikre, at alt kan arrangeres til tiden og på dit budget. Evenses kan også hjælpe med at organisere dit parti fra starten.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Silent-disco Silent Disco
Pris på forespørgsel
5 (14 Anmeldelser)
Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!