Tips til at vælge underholdning!

Fest med folk der danser

Tid til at forbedre kunderelationer, nuværende salgstal eller for at samle de ansatte?

Og du står nu og skal bruge noget underholdning
Men hvordan bestemmer du, hvilken slags underholdning, der skal bookes til firmafesten? Det afhænger selvfølgelig af mange ting. I dette blogindlæg giver vi dig fem nyttige tips til at forberede dig til din fest med underholdning til personalefesten.

1. Find ud af hvad dine gæster ønsker

Den vigtigste ingrediens for en vellykket personalefest er, at du og dine kolleger har det sjovt. Derfor sørg for at få forventningsafstemt før festen og find ud af, hvad dine kolleger forventer af arrangementet. Ønsker du en fest, hvor I danser til festmusik til allersidste minut eller er det et middagselskab, hvor i ønsker underholdning? Få endelig snakket igennem med dine kolleger.

Lær også af tidligere begivenheder og hvordan de blev oplevet af dig og dine kolleger. Brug disse oplysninger til at sikre at så mange som muligt får en god fest. Du skal dog være opmærksom på, at alles ønsker ikke vil kunne mødes, så vores tip er at booke underholdning, der appellerer til de fleste medarbejdere.

2. Forskellige underholdningstyper til forskellige lejligheder

Der er et meget stort antal af underholdningsformer i flere forskellige former og størrelser. Det er derfor godt også tænke på, hvilken hvornår du ønsker underholdning. Er du interesseret i underholdning som åbningen af festen?? Så kan du se for eksempel en flash mob, danse show eller guiden. Er du interesseret i at få dit personale til at danse hele natten? Så er DJ, Coverband eller Jazzband bedre egnet.

3. Få alle tilfredse.

Du og dine kolleger er sandsynligvis forskellige, nogle er til dagens hits, andre rock og et helt tredje til jazz. At møde alles behov er næsten umuligt. Der vil altid være kolleger, der ikke kan lide den underholdning du vælger. For at løse dette problem anbefales det at bestille forskellige former for underholdning for forskellige dele af aftenen. For eksempel, lej et coverband, der spiller varieret musik under middagen og endda i starten af aftenen. Derefter ansætte en DJ til at spille fest hits i løbet af den sidste del af aftenen.​

En anden måde at løse dette på er at booke alternativ underholdning som kasino, fotobokse eller anden underholdning, som kollegaer kan nyde.

4. Afslut sammen

Hvis personalefesten indeholder flere typer underholdning på samme tid, bliver kolleger opdelt. Alle vil sandsynligvis sætte pris på aftenen og den underholdning, der appellerer til ham eller hende, men de vil ikke ende sammen. Vores fjerde tip er derfor at samle og afslutte aftenen sammen. Det er derfor tilrådeligt at bestille en afsluttende underholdning. Dette forhindrer også dine kolleger i at vende hjem, da de ikke ønsker at gå glip af denne endelige underholdning.

5. Lav en prioritetsliste

Så nu er det tid til at vælge underholdning til firmafesten. Vores første tip er selvfølgelig at anmode om flere tilbud og sammenligne dem med hinanden. Glem ikke at kontrollere, hvad der er inkluderet i prisen, skal du stå for lyd og lys udstyr, eller er det noget, som kunstneren bringer, herunder rejseudgifter, eller bliver de opkrævet senere?​

Sæt derefter alle muligheder op ved siden af hinanden og sammenlign. Vil det være svært at vælge imellem underholdningen? Det kan være med til at oprette en prioriteringsliste. Skriv fordele og ulemper ved hver handling og giv dem en karakter, hvor 1 står for "mindre vigtig" og en 5 står for "meget vigtig". Tilføj derefter fordelene og ulemperne ved alle mulighederne og foretag dit valg baseret på dette resultat.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.