Tips til at vælge underholdning!

Fest med folk der danser

Står du og mangler underholdning til et arrangement?

Når du planlægger en fest, er der altid et hav af opgave, som du skal have styr på. Det kan i længden godt blive uoverskueligt, og det er netop her, at et eventbookingfirma som Evenses kan hjælpe dig med råd og vejledning. I dette blogindlæg giver vi dig fem nyttige tips til underholdning til din kommende fest.

1. Find ud af hvad dine gæster ønsker

Den vigtigste ingrediens for en vellykket fest er, at du og dine kolleger har det sjovt. Derfor sørg for at få forventningsafstemt før festen og find ud af, hvad dine kolleger forventer af arrangementet. Ønsker du en fest, hvor I danser til allersidste minut eller er det et middagselskab, hvor i ønsker underholdning? Få endelig snakket igennem med dine kolleger.

Tænk over, hvilken slags fester du og dine venner har nydt mest førhen, og brug disse oplysninger til at sikre, at så mange som muligt får en god fest. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alles ønsker, vil kunne imødekommes. Vores tip ville være at booke underholdning, der appellerer til majoriteten.

2. Forskellige underholdningstyper til forskellige lejligheder

Der findes mange forskellige slags underholdning, men det er ikke al underholdning, der passer til alle slags begivenheder. Det er derfor godt også tænke på, hvilken form for underholdning, der er passende til dit arrangement, og hvornår på aftenen, du vil have det.

Er du interesseret i underholdning, som kan åbne festen? Så kan du se for eksempel en flash mob eller et danse show. Er du interesseret i at få dine gæster til at danse hele natten? Så er en DJ, Coverband eller et festand bedre egnet, da live musik kan være med til at skabe en mere levende, og ikke mindst inddragende atmosfære til din fest.

3. Find et godt kompromis.

Du og dine gæster er sandsynligvis forskellige, nogle er til dagens hits, andre rock og nogen helt tredje til jazz. Der vil altid være nogen, der ikke kan lide den underholdning du vælger. For at løse dette problem anbefales det at bestille forskellige former for underholdning til forskellige dele af aftenen. Forskellige former for underholdning kan gøre festen varieret, og således er der noget til hver smag.

For eksempel, kan du leje et coverband, der spiller varieret musik under middagen og i starten af aftenen. Derefter kan du så ansætte en DJ til at spille hits i løbet af den sidste del af aftenen.​ Denne kombination kan give en balance til festen, hvor gæsterne først bliver inddraget meget under live musikken, og senere bare skal fokusere på at nyde DJens musik.

4. Afslut sammen

Hvis festen indeholder flere typer underholdning på samme tid, bliver gæsterne opdelt. Alle vil sandsynligvis sætte pris på aftenen og den underholdning, der appellerer til ham eller hende, men de vil ikke nødvendigvis ende sammen. Dette kan få festen til at blive opdelt, hvilket ville være synd.

Vores fjerde tip er derfor at samle og afslutte aftenen sammen. Det er derfor tilrådeligt at bestille en afsluttende underholdning. Dette forhindrer også dine kolleger i at vende hjem, da de ikke ønsker at gå glip af den afsluttende underholdning.

5. Lav en prioritetsliste

Så nu er det tid til at vælge underholdning til firmafesten. Vores første tip er selvfølgelig at anmode os om flere tilbud og sammenligne dem med hinanden. Glem ikke at kontrollere, hvad der er inkluderet i prisen, skal du stå for lyd og lys udstyr, eller er det noget, som kunstneren bringer, herunder rejseudgifter, eller bliver de opkrævet senere?​

Sæt derefter alle muligheder op ved siden af hinanden og sammenlign. Vil det være svært at vælge imellem underholdningen? Det kan være med til at oprette en prioriteringsliste.

Skriv fordele og ulemper ved hver mulighed og giv dem en karakter, hvor 1 står for "mindre spændende" og en 5 står for "meget spændende". Tilføj derefter fordelene og ulemperne ved alle mulighederne og foretag dit valg baseret på det, du kommer frem til.

Hvis du mangler gode idéer til din fest kan du altid kontakte Evenses! Vi har flere års erfaring, og kan derfor få din underholdning til at ramme hovedet på sømmet næste gang du holder fest. Vi hjælper også gerne med catering og teknik, hvis du er interesseret i det. Du kan kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside, telefonen eller over email, og så vender en af vores eventspecialister tilbage til dig snarest muligt.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!