Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Kendte sangere

Kendte sanger leje til din bryllupsfest, fødselsdag eller firmafest? Booking bureau Evenses har et stort tilbud og tilbyder event management af berømte hollandsk. Vi lejer nederlandske sangere og hollandske sangere fra forskellige genrer som pop, hollandsk musik, folkemusik, rap og Urban. De berømte kunstnere kan ansættes til forskellige lejligheder som festivaler, byfestivaler eller et jubilæum.

 

Hvis du leder efter en bn til at lave en rigtig fest med hollandsk musik, så er Jonna Fraser, Brace og Lil Kleine en god mulighed for at ansætte. Du kan også vælge at booke hollandske folkesangere som John West, Jan Smit eller Dré Hazes. Derudover tilbyder vi også berømte sangere til at udfylde din lejlighed, såsom O3GNE, Belle Perez, Do, Trijtnje Oosterhuis og Ilse de Lange.

 

Evenses tilbyder en all-in-pakke af berømte kunstnere, musikere, duoer og solister. Der er ingen andre omkostninger forbundet med dette, og du er sikker på en betagende begivenhed, hvor alt er arrangeret. Kontakt os for priserne på kunstnerens bøger.

 

Fejr berømte sangere til dit fest, arrangement og bryllup

 

Vores booking kontor vil gerne svare på dine spørgsmål om de bedste hollandske sangere, musikere, band eller berømte hollandske kunstner. Vi har tusindvis af erfaringer: selskabsfester, bryllupper, private fester og arrangementer, og vi hjælper gerne med festmusik. Du kan nu anmode om dit tilbud med den viste pris eller se i menuen for berømte sangere.

mr probz boeken feest evenement
Waves” repræsenterer hans gennembrud i Holland. Denne artist med hans lumre stemme kan bookes.
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela
Clarence Milton Bekker
Clarence Milton Bekker
Clarence Milton Bekker vender teltet på hovedet med sin sjælfulde stemme!
Fra:
3245,-Pris på forespørgsela