Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

VJ

VJ til dit bryllup, fest eller begivenhed? Har du booket en DJ, men vil du have noget særligt at underholde dine gæster? En VJ er en flot tilføjelse til dette. En DJ kan give din beginvenhed en musikalsk underholdning, imens en VJ skaber det vilde lysshow. Du kan vælge at ansætte en VJ, som giver din begivenhed med visuelle billeder på en unik måde. Disse vil blive indstillet til DJ's musik, placeringen af ​​dit fest. VJ kan også tilpasses visualt til dit tema eller musik genre.

VJ til din fest, bryllup eller festival

I samråd med dig udarbejdes en plan af den rette VJ. Du kan tænke på beamers til projekt og lærred for fuldt ud, at realisere din drømme fest. En VJ skaber billederne og farvene til din fest. De sørger for at sætte gang med, billeder, visuelitet, neon, lys mm. Det er lige meget hvilken beginvenhed du vælger, en VJ i samarbejde med dig, vil realisere dine drømme om et festival. På den måde kan du være sikker på, at vi gør alt for at tilpasse dine ønsker og præferencer.

Vi er glade for at hjælpe dig! Du kan altid kontakte os i alle ugens dage, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning omkring bestilling af VJ. Telefon - 78755977 eller email: [email protected]

video drive in show huren feest
DJ VJ Show
Leder du efter et dansegulv? Så har vi netop hvad du søger. Bestil DJ Vj Show!
Fra:
8450,-Pris på forespørgsela
vj huren boeken
VJ Phill
Video Jockey Phill giver et smukt visuelt show til din fest og event.
Fra:
6450,-Pris på forespørgsela