DJ & Perkussionist

Rytmisk slagtøj med DJ

4,4 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
DJ og perkussionist kan bookes hos Evenses
VXZcAfenr
FwtikIbmQ
GuLGsQIqUh
dnwBgZCVW
ZqMGkMSfvBk
percussionist-book-bryllup som show til fest
DJ og perkussionist kan bookes som show
DJ og perkussionist kan bookes hos Evenses
Tjek tilgængeligheden af DJ & Perkussionist her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

DJ og Percussionist

Vores perkussionist (trommeslager) giver en swingende og inciterende live-optræden! Dine gæster vil huske dette særlige show med live trommer, i et stykke tid. Percussionisten kan bestilles både solo eller sammen med vores DJ Show. Perkussionisten vil spille med Dj’en under showet i flere sessioner.

Perkussionisten er standard med vores allround DJ, men du kan også vælge en DJ i en anden musikstil. Vi tilbyder en omfattende pakke med en ekspert, allround DJ, top perkussionist, professionel DJ, lydudstyr og et smukt lysshow!

Perkussionisten er også tilgængelig som solo artist

Perkussionist kommer som standard med vores allround DJ, men du kan også vælge en DJ i en anden musikstil selvfølgelig!

100% tilfredshedsgaranti

Evenses har et hold af flere trommeslagere / perkussionister og DJ’s i til rådighed, som alle har erfaring fra en masse fester, bryllupper og firmaevents. De har også fået en masse erfaring fra de kendte danske klubber. Alle DJ’s og perkussionisterne er nøje udvalgt af os, baseret på erfaring, udseende og kreativitet. Vi arbejder med et ungt team af omsorgsfulde, opmærksomme og professionelle mennesker. Da vi arbejder med et hold af flere DJ's og percussionister, kan vi love at showet aldrig vil stoppe.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr.

Showet indeholder alt det nødvendige udstyr. Vi leverer professionelt DJ-udstyr, stilfulde DJ-båse, tilstrækkelig god teknik og et flot lysshow. På grund af vores erfaring, har vi leveret et show til næsten alle danske part steder fra, intime hus fester, slotte, og bådture, til klubber. På grund af vores fleksibilitet, kan vi tilpasse arrangementet på en sådan måde, at vi altid kan give et godt show, der passer til kravene til festlokaliteter og dine ønsker.

DJ-showet med en perkussionist kan også udvides med et oplyst disco dansegulv eller live videooptagelser. Vi vil med glæde snakke sammen om, hvilken opsætning bedst passer til dine præferencer og festens placering. Dine ønsker er grundlæggende for vores plan:

Vi gør alt for at sikre, at musikken fuldstændig realiserer dine ønsker. Du fortæller os på bookingtidspunktet, hvilke numre du vil have, hvordan du vil have arrangementssekvensen planlagt og andre specielle ønsker, som en åbningsdans

Vores DJ’s har et bredt repertoire på 10.000 titler du kan vælge fra. Dette gør alle stilarter mulige fra dristig dans til danske sange og fra soul, til svingende disco og danseklassikere. Vores perkussionister har en fantastisk evne til improvisation, så de kan spille til alle mulige musikgenre.

Ønsker du at booke en DJ med en perkussionist / trommeslager til dit bryllup, fest eller firmafest? Alt er muligt: for specifikke ønsker og tilpasning, kontakt os venligst!

Repertoire DJ & Perkussionist

Genre

Pop
Jazz
Disco
Latin
Soul
House
Dans
3 anmeldelser
4,4 ud af 5 stjerner
Jan
4 ud af 5 stjerner
Dj’en har opfyldt alle mine ønsker! Perkussionisten var også fantastisk!
Birgitte
4 ud af 5 stjerner
Det var en meget vellykket fest; DJ og trommeslager gjorde et godt stykke arbejde. Vi har modtaget mange komplimenter, men de er selvfølgelig alle til kunstnerne. Tak!
Geo og Janne
5 ud af 5 stjerner
Sikke en god aften!! På mine vegne og alle gæsterne, tak for at sørge for disse fantastiske kunstnere! Præcis hvad vi ønskede og netop den musik, som gæsterne elsker!

Andre så også på:

Festlig DJ

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.