Planlæg din nytårsaften med Evenses

Fyrværkeri

Skyd det nye år godt i gang med et brag af en nytårsfest.

Julen er forbi og nu er det tid til at arrangere årets nytårsfest.
Organiserer du årets sidste aften? Endnu et år er gået, og du står for at arrangere en brag af en fest, som er bedre end den, det forgangne år og du vil overraske dine venner med en spektakulær nytårsfest i smukke omgivelser, hvor I sammen kan se dronningens nytårstale og synge året i gang med “Vær velkommen herrens år”.

Du har dog ingen idé om, hvad du skal overraske dine gæster med - Evenses hjælper dig, med at sætte rammerne for din perfekte nytårsaften, nytårsmiddag eller nytårsreception ved hjælp af musikere, solister, duoer eller bands. Vores musikere kan give dig og dine gæster alle slags genrer, såsom jazz, pop eller klassisk.

Vi tilbyder også komplette pakker inden for catering, så du kan nyde aften med dine gæster. En cocktailbar eller et champagnetårn vil være perfekt til at fejre din nytårsaften med succes.

Til sidst vil du måske også have en dejlig souvenir, så I alle kan mindes aften. Vi har flere muligheder for dette, fra fotografer til photobooth og video-gæstebøger. Vi hos Evenses hjælper dig gerne med at sikre, at din nytårsaften er uforglemmelig.

Anmod om et gratis tilbud, eller ring til en af vores medarbejdere. Vi er tilgængelige døgnet rundt via telefon og e-mail. Glem det gamle år og kom godt ind i et nyt år med et brag af en nytårsfest med hjælp fra Evenses.

festlig aften.jpeg

Book lækker mad og drikke til dit nytårsarrangement

Evenses hjælper dig gerne med at finde catering til din nytårsreception, nytårsfest eller anden lejlighed i forbindelsen med at fejre nytår. Lækre snacks og velsmagende drinks er en god måde at forkæle dig selv og dine gæster. For eksempel tilbyder vi bar udlejning med personale på stedet eller foodtrucks med mad fra alle verdens hjørner som ville imponere gæsterne, og ikke mindst efterlade gæsterne mætte og tilfredse.

Book en Solist til at sætte stemningen for din aften

Hvis du allerede har ideer til musikken, eller hvis du har brug for hjælp til at komme på gode ideer, tilbyder Evenses mange forskellige muligheder. Solisterne, som vi lejer ud, kan levere musik til dine ønsker ved nytårsreceptionen eller stemningsmusik til din nytårsmiddag.
Vi har delt vores solister i stemme, guitar, klaver og instrumental. Derudover er genrer forskellige, fra klassisk til jazz og popmusik. Vores fagfolk er glade for at gøre din nytårsfest til en uforglemmelig aften.

Book en DJ til dit nytårsfest

Ønsker du at få skabt en festlig stemning og gøre din nytårsaften til en svingende fest? Så hjælper Evenses dig gerne med at finde en DJ, der er i stand til at imødekomme alle dine behov, og kan få skabt den stemning du ønsker. Du ved, at din fest er vellykket, når du finder alle dine gæster på dansegulvet.
Ved at booke en kombination af DJ og en musiker vil dit arrangement have den fedeste underholdning. Vores DJ'er kan afspille din yndlingsmusik fra 60'erne og 70'erne, men kan også give dine gæster moderne sange.

Book en duo, som indrammer aften efter dine ønsker

Hvis du tænker på musik til din nytårsfest, vil du måske overveje musikduoer. Vi tilbyder musikduoer specialiseret inden for jazz, pop og klassisk. De er klar til musikalsk at indramme din nytårsfest efter dine ønsker.
Ud over snacks og drinks kan vores duoer omdanne din nytårsfest til et feststed eller fungere som baggrundsmusik. Noget for enhver smag. Er du nysgerrig efter mulighederne for at ansætte en duo under dit nytårsfest? Kontakt os nu for mere information!

Skærmbillede 2022-11-02 kl. 11.23.37.png

Vil du have en dejlig souvenir af din nytårsaften?

Vi hos Evenses hjælper dig gerne med at få skabt de bedste minder, som dine gæster kan tage med hjem. Hvis du vil have fotos som en souvenir, tilbyder vi fotografer, polaridfotograf og photobooths.
Hvis du foretrækker at se videoer fra aften efterfølgende, har vi videografer, som du kan leje. Alt for at fange din reception så smukt som muligt.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!