Nytårs drinks

New Year Eve Party Background x

Organiserer du nytårs drink?

Det sidste år er fløjet igen. Du er færdig med julebrunchen med dine venner eller julemiddagen med familien, men nu kommer den næste ferie igen. Nytårsaften kommer! Du vil overraske din familie, venner og kære med en spektakulær nytårsdrink, afslutningsfest eller nytårsreception. Du har dog ingen idé om, hvad du skal overraske dine gæster med - Evenses hjælper dig. Evenses hjælper dig med at ramme dit nytår ved hjælp af musikere, solister, duoer eller bands. Vores musikere kan give dig og dine gæster alle slags genrer, såsom jazz, pop eller klassisk.
Vi tilbyder også komplette pakker inden for catering. Tænk for eksempel en smoothie bar eller en chip shop. Hvis du stadig er på udkig efter en alkoholholdig drink, kan en cocktailbar være perfekt til at fejre din nytårsdrink med succes.
Til sidst vil du måske også have en dejlig souvenir. Vi har flere muligheder for dette, fra fotografer til fotoboks og video-gæstebøger. Vi hos Evenses hjælper dig gerne med at sikre, at din nytårsdrink er uforglemmelig.
Er du interesseret i at booke solister, duoer eller fotografer under din nytårsreception? Anmod om et gratis tilbud, eller ring til en af vores medarbejdere. Vi er tilgængelige døgnet rundt via telefon og e-mail.

Book Catering

Evenses hjælper dig gerne med at finde catering til din reception, fest eller anden lejlighed. Lækre snacks og velsmagende drikkevarer er simpelthen en del af din nytårsdrink. Evenses er glade for at komme i gang med dine ideer. Vi er glade for at gøre alt, hvad vi kan, for at give dit nytårs reception så godt som muligt. For eksempel tilbyder vi bar udlejning med personale på stedet.

Book en Solist**

Hvis du allerede har ideer til musikken, eller hvis du har brug for hjælp til at komme med gode ideer, tilbyder Evenses forskellige typer handlinger. Solisterne, som vi lejer ud, kan levere musik til dine ønsker ved nytårsreceptionen. Ønsker du at få din kollega til at danse eller en dejlig baggrundsmusik, hjælper Evenses dig gerne. Vi har delt vores solister i stemme, guitar, klaver og instrumental. Derudover er genrer forskellige, fra klassisk til jazz og popmusik. Vores fagfolk er glade for at gøre din nytårsdrink til en uforglemmelig aften.

Book en duo

Hvis du tænker på musik til din nytårsfest, vil du måske overveje musikduoer. Vi tilbyder musikduoer specialiseret inden for jazz, pop og klassisk. De er klar til musikalsk at indramme din nytårsmodtagelse efter dine ønsker. Ud over snacks og drinks kan vores duoer omdanne din nytårsdrink til et feststed eller fungere som baggrundsmusik. Noget for enhver smag. Er du nysgerrig efter mulighederne for at ansætte en duo under dit nytårs reception? Kontakt os nu for mere information!

Foto

Vil du have en dejlig souvenir af din nytårsdrink? Vi hos Evenses er glade for at tænke sammen med dig. Hvis du vil have fotos som en souvenir, tilbyder vi fotografer, polaroidpiger og Photo Booths. Hvis du foretrækker at se videoer senere, har vi videografer, som du kan leje. Alt for at fange din reception så smukt som muligt. Hvis du vil have nogle ideer, er du velkommen til at kigge nedenfor.

Book en DJ til dit nytårsfest

Planlægger du stadig at gøre din nytårsdrink til en svingende fest? Evenses kan også tilbyde dig en DJ, der er i stand til at imødekomme alle dine behov. Vores DJ'er kan afspille din yndlingsmusik fra 60'erne og 70'erne, men kan også give dine gæster moderne sange. Hvis du i en kvindelig DJ, kan vores kvindelige DJs også give dig og dine gæster en festatmosfære ved din nytårsreception.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.