Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Party Hit-Orchestra
100% match

Party Hit-Orchestra

Lej Party Hit-Orchestra som garanterer fed musik og underholdning til dit arrangement
Party Hit-Orchestra - Festband med et kæmpe repertoire Ønsker du en festlig stemning til dit kommende arr...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
UK Hit-Orchestra
100% match

UK Hit-Orchestra

Lej UK Hit-Orchestra som garanterer en autentisk musikalsk oplevelse med britisk musik gennem tiden
UK Hit-Orchestra Drømmer du om et unikt liveband, som fylder lokalet med britisk pop og roc...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Stryger kvartet
100% match

Stryger kvartet

Klassisk kvartet til din begivenhed
Klassisk kvartet bestående af cello, viola og to violiner er alle uddannet på diverse konservatorier i Danmark og i Europa. Kvartetten passer perfekt til k...
Mere information

Pris på forespørgsel
Stryger Trio
100% match

Stryger Trio

Lej en stryger trio med smuk klassisk musik
Stryger Trio Stryger trioen leverer smukke og nærværende øjeblikke med klassisk musik, som sent glemmes. Musikken skaber æstetisk nærvær og en eleg...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Orkester

Et orkester er bestående af en større gruppe musikere, der i samspil fremføre et stykke musik på forskellige instrumenter. Der skelnes generelt mellem forskellige former for orkestre, herunder et strygeorkester, harmoniorkester eller symfoniorkester.

Et orkester er typisk kendetegnet ved at spille klassisk musik, hvilket for eksempel er musik af Mozart eller Beethoven.

Hjælp til at leje et orkester

Det er muligt at leje et orkester som en unik oplevelse til dit arrangement gennem Evenses. Med et orkester vil dit arrangement skille sig positivt ud, da orkestre altid kommer i store grupper, hvilket giver et mindeværdigt indtryk.

Et orkester er typisk ledet af en professionel dirigent, som dirigerer forestillingen.

dk_Evenses orkester fjern (1) (1).jpg

Lej et orkester gennem Evenses

Ønsker du at leje et professionelt orkester, som efterlader et smukt indtryk? I så fald kan vores eventspecialister hjælpe dig, da Evenses har stor erfaring med at leje forskellige former for orkestre.

Heraf kan det nævnes, at Evenses blandt andet tilbyder et klassisk orkester, et symfoniorkester eller et jazzorkester. Disse kan lejes som et større orkester til koncerter og store arrangementer, men det er også muligt at leje et mindre ensemble til intime receptioner eller mindre arrangementer. Dette kan blandt andet være vores stryger trio eller stryger kvartet.

Væsentligt er dog at overveje hvilke instrumenter, der passer bedst til dit arrangement. Et samspil mellem en violin, cello, fløjte og klarinet giver for eksempel en smuk og klassisk oplevelse, hvilket er velegnet til et bryllup. Et samspil mellem en kontrabas, et slagtøj og en trompet giver derimod en spændende oplevelse, som er velegnet til fester eller festivaler.

Leje af orkestre til forskellige arrangementer

Det er ikke alle orkestre, som passer til alle arrangementer. Hos Evenses tilbyder vi derfor at hjælpe dig med at finde et orkester, som efterlader det perfekte indtryk hos dine gæster.

Hvad end du ønsker et klassisk orkester eller et orkester med sydamerikansk eller brasiliansk musik, kan vores eventspecialister hjælpe dig.

Når du lejer et orkester gennem Evenses, er du sikret et vellykket arrangement med imponerende musik, der sent glemmes. Heraf kan det nævnes, at det ofte er en enestående oplevelse at se orkestret i harmoni med hinanden. De smukke instrumenter får indslaget til at skinne og dine gæster til at smile.

Lej et professionelt orkester til en koncert, festival eller andet

Ønsker du leje et klassisk orkester eller et andet musikalsk orkester til dit kommende arrangement? Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde et orkester, som passer til dine behov og ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere. Vores eventspecialister er klar til at besvare dine spørgsmål, således et ideelt orkester findes.


Ønsker du hjælp til at finde det rette orkester, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!