Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Mobilmassage
100% match

Mobilmassage

Opgrader din eventoplevelse med Evenses' eksklusive mobilmassage
Skal du arrangere en særlig begivenhed som et event, fødselsdag, firmafest eller bryllup? Overvej at tilføje en unik og afslap...
Mere information

4,9 (8 Anmeldelser)
2999 kr - 5999 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Massage

Mobil Massage

Skal du booke noget massage til dit event, fødselsdag eller anden begivenhed? Vores massører kommer til din begivenhed! Du kan booke stole massage til din fest, konference, firmafest.

Vil du slappe af? Dette er ikke noget problem med Evenses. Vi tilbyder vidunderlige stol massage til på stedet til din fest, bryllup eller begivenhed.

Komplet pleje på stedet: Vi leverer en komplet pakke. Massagen leveres komplet med massage stol og professionel massør til dit arrangement eller festival.

Nogle fordele ved en professionel massage

Bortset fra at booking af massage er en sjov og original idé, der supplerer underholdningen under din fest eller begivenhed, er massage også meget godt for dine gæster. En god massage har positive effekter på stressniveauerne hos de mennesker, du har inviteret, på muskelproblemer og søvnadfærd for blot at nævne nogle få. Vi har allerede anført et par af disse fordele nedenfor.

Reduktion af stress

En af de mest kendte fordele ved massage er, at de hjælper med at sænke stressniveauerne i kroppen. I tider med stort stress, for eksempel som et resultat af meget arbejde på kontoret eller problemer i familiens atmosfære, producerer den menneskelige krop mere cortisol. Dette hormon kan forårsage symptomer som søvnløshed, vægtøgning og hovedpine. En god massage hjælper med at sænke cortisolniveauerne, så kroppen kan slappe af.

Lindring af muskelsmerter

En korrekt professionel massage hjælper med at få blod og ilt til at cirkulere bedre gennem musklerne, fremme musklernes fleksibilitet og hjælpe musklerne med at slappe af. Stivhed og hævelse af muskler og led kan behandles godt med en massage, som gæsterne helt sikkert vil sætte pris på. Derudover kan en muskelmassage også stimulere produktionen af ​​dopamin og serotonin i kroppen, hvilket hjælper med at slappe af kroppen og dyrke en let følelse af eufori.

Forbedringen af ​​nattesøvn

At bestille en massagestol eller en massør kan være en meget gavnlig tilføjelse til en begivenhed med masser af dans, sport eller endda et velgørenhedsløb. Efter timevis af fester kan det være utroligt afslappende at få en kort massage, inden man går hjem og går i seng. Derefter er en god nats søvn næsten garanteret. Hvis du træner alle dine muskler og knogler, vil resten efter en beroligende massage helt sikkert efterlade din krop i lyksalighed.

Hvad skal du være opmærksom på, når du booker en massage?

At bestille en massage er ikke i sig selv kompliceret, men bestemt hvis du aldrig har booket en selv, er det vigtigt at huske et par ting. En hændelsesspecialist hos Evenses hjælper dig naturligvis med at styre hele processen i den rigtige retning, så du ikke pludselig støder på uventede problemer. For at hjælpe dig på din vej vil vi nævne et par tip nedenfor.

Anbefalinger er guld værd

Da en massage er en temmelig personlig service, er det ofte klogt at få nogle oplysninger om forskellige massører og stole fra folk, der har arbejdet med dem eller er blevet masseret af dem. Det ville være mest gavnligt, hvis disse mennesker er dine personlige bekendte, men hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig stole på online anmeldelser. For eksempel finder du på vores hjemmeside anmeldelser på alle tilgængelige massører og massagestole fra folk, der allerede har booket dem før. På denne måde kan du allerede få en lidt ide om, hvordan massører og stole fungerer, og om de vil være en fordel at have til din begivenhed.

Hver professionel massør har en specialitet

En svensk massage eller Shiatsu? En massage med varme sten eller baseret på aromaer? Der er utallige forskellige typer massage, og ikke alle typer matcher den type fest, du har i tankerne. Se derfor nøje på specialiteterne hos de massører, du overvejer at booke, og vær sikker på at de tilbyder den service, du leder efter.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Ligesom der er forskellige typer sangere og cateringmuligheder, skal du også beskæftige dig med mange valg inden for massage for at booke. Hos Evenses har vi en bred vifte af professionelle massører og massagestole, der er velegnede til bookinger af alle slags. Uanset om det drejer sig om fødselsdage og bryllupper til festivaler og forretningsbegivenheder.

Kontakt Evenses i dag for konsultation om reservation af en massagestol til dit næste arrangement. Vores begivenhedsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen for at hjælpe dig på vej til at udfylde din anmodning. Du kan starte med at indsende en anmodningsformular på hjemmesiden, ringe til os eller maile os dine ønsker og kontaktoplysninger.

Book en massør der kommer ud til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en massør der kommer ud til dig? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type massør, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores massøre her.Hvad er mobil-massage?

Mobil-massage er en service, hvor professionelle massører bringer massagebehandlingen til din placering i stedet for at du skulle besøge en massageklinik. Det giver bekvemmelighed og komfort, da massøren kommer til dig.

Hvad er inkluderet i en mobil-massagebooking?

En mobil-massagebooking inkluderer normalt en eller flere massører, der bringer alt nødvendigt udstyr som massagebrikse, håndklæder, massageolier og alt andet, der er nødvendigt for at udføre behandlingen.

Hvilke massageformer kan jeg vælge fra?

Vi tilbyder forskellige massageformer, herunder svensk massage, dybdevævsmassage, sportsmassage, aromaterapimassage og meget mere. Du kan vælge den massageform, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Hvad er varigheden af en typisk mobil-massagebehandling?

Varigheden af en mobil-massagebehandling kan variere, men typisk varer en session mellem 30-60 minutter. Du kan dog også anmode om længere behandlingstid afhængigt af dine præferencer og tilgængelighed.

Laver i andet end det der er på siden?

Tag endelig kontakt til os, hvis du/I har forespørgsler på noget i ikke finder på siden!

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!