Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Mobilmassage
100% match

Mobilmassage

Book noget Stolmassage til dit event igennem Evenses!
Lej massagestole til din fest Skal du booke noget massage til dit event, fødselsdag eller anden begivenhed? Vores massører kommer til ...
Mere information

4,9 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Massage

Mobil Massage

Skal du booke noget massage til dit event, fødselsdag eller anden begivenhed? Vores massører kommer til din begivenhed! Du kan booke stole massage til din fest, konference, firmafest.

Vil du slappe af? Dette er ikke noget problem med Evenses. Vi tilbyder vidunderlige stol massage til på stedet til din fest, bryllup eller begivenhed.

Komplet pleje på stedet: Vi leverer en komplet pakke. Massagen leveres komplet med massage stol og professionel massør til dit arrangement eller festival.

Nogle fordele ved en professionel massage

Bortset fra at booking af massage er en sjov og original idé, der supplerer underholdningen under din fest eller begivenhed, er massage også meget godt for dine gæster. En god massage har positive effekter på stressniveauerne hos de mennesker, du har inviteret, på muskelproblemer og søvnadfærd for blot at nævne nogle få. Vi har allerede anført et par af disse fordele nedenfor.

Reduktion af stress

En af de mest kendte fordele ved massage er, at de hjælper med at sænke stressniveauerne i kroppen. I tider med stort stress, for eksempel som et resultat af meget arbejde på kontoret eller problemer i familiens atmosfære, producerer den menneskelige krop mere cortisol. Dette hormon kan forårsage symptomer som søvnløshed, vægtøgning og hovedpine. En god massage hjælper med at sænke cortisolniveauerne, så kroppen kan slappe af.

Lindring af muskelsmerter

En korrekt professionel massage hjælper med at få blod og ilt til at cirkulere bedre gennem musklerne, fremme musklernes fleksibilitet og hjælpe musklerne med at slappe af. Stivhed og hævelse af muskler og led kan behandles godt med en massage, som gæsterne helt sikkert vil sætte pris på. Derudover kan en muskelmassage også stimulere produktionen af ​​dopamin og serotonin i kroppen, hvilket hjælper med at slappe af kroppen og dyrke en let følelse af eufori.

Forbedringen af ​​nattesøvn

At bestille en massagestol eller en massør kan være en meget gavnlig tilføjelse til en begivenhed med masser af dans, sport eller endda et velgørenhedsløb. Efter timevis af fester kan det være utroligt afslappende at få en kort massage, inden man går hjem og går i seng. Derefter er en god nats søvn næsten garanteret. Hvis du træner alle dine muskler og knogler, vil resten efter en beroligende massage helt sikkert efterlade din krop i lyksalighed.

Hvad skal du være opmærksom på, når du booker en massage?

At bestille en massage er ikke i sig selv kompliceret, men bestemt hvis du aldrig har booket en selv, er det vigtigt at huske et par ting. En hændelsesspecialist hos Evenses hjælper dig naturligvis med at styre hele processen i den rigtige retning, så du ikke pludselig støder på uventede problemer. For at hjælpe dig på din vej vil vi nævne et par tip nedenfor.

Anbefalinger er guld værd

Da en massage er en temmelig personlig service, er det ofte klogt at få nogle oplysninger om forskellige massører og stole fra folk, der har arbejdet med dem eller er blevet masseret af dem. Det ville være mest gavnligt, hvis disse mennesker er dine personlige bekendte, men hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig stole på online anmeldelser. For eksempel finder du på vores hjemmeside anmeldelser på alle tilgængelige massører og massagestole fra folk, der allerede har booket dem før. På denne måde kan du allerede få en lidt ide om, hvordan massører og stole fungerer, og om de vil være en fordel at have til din begivenhed.

Hver professionel massør har en specialitet

En svensk massage eller Shiatsu? En massage med varme sten eller baseret på aromaer? Der er utallige forskellige typer massage, og ikke alle typer matcher den type fest, du har i tankerne. Se derfor nøje på specialiteterne hos de massører, du overvejer at booke, og vær sikker på at de tilbyder den service, du leder efter.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Ligesom der er forskellige typer sangere og cateringmuligheder, skal du også beskæftige dig med mange valg inden for massage for at booke. Hos Evenses har vi en bred vifte af professionelle massører og massagestole, der er velegnede til bookinger af alle slags. Uanset om det drejer sig om fødselsdage og bryllupper til festivaler og forretningsbegivenheder.

Kontakt Evenses i dag for konsultation om reservation af en massagestol til dit næste arrangement. Vores begivenhedsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen for at hjælpe dig på vej til at udfylde din anmodning. Du kan starte med at indsende en anmodningsformular på hjemmesiden, ringe til os eller maile os dine ønsker og kontaktoplysninger.

Book en massør der kommer ud til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en massør der kommer ud til dig? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type massør, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores massøre her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!