Praktiske oplysninger ved reservation

Spørgsmål og svar

Tak for din reservation hos Evenses DK! Vi forsøger at gøre det så let som muligt for dig, men det er nyttigt at tage følgende praktiske punkter i betragtning:

Bands, DJ’s og musikere

Bygge tid

Underholdningen har ofte brug for tid til at opsætte udstyr. For bands og større tekniske produktioner tager det cirka 1-3 timer. For mindre underholdning er dette normalt 30 minutter. Naturligvis arrangerer vi konstruktionen af underholdningens udstyr med hensyn til de oplysninger, som kunden, mødestedet og leverandøren selv har givet os.

Lyd kontrol

Når du bestiller en musikalsk handling, er det vigtigt, at musikerne og DJ'erne justerer lydniveauerne korrekt. En lyd kontrol sætter lyden op til standarden og er afgørende for en kvalitetsydelse. Med DJ'er og solister arrangeres dette normalt temmelig hurtigt. Bemærk, at med bands kan dette tage cirka en time. Vi fraråder derfor planlægning af middage, taler og andre sociale aktiviteter på samme tid som lyd kontrollen.

Ventetid

Har du en tidsplan, hvor den bookede underholdning skal være til stede for at konfigurere tidligere? Intet problem! Vi kan altid arrangere dette under bookingprocessen. Bemærk, at hvis den bestilte underholdning skal være til stede tidligere eller skal have deres opsætning bygget tidligt, kan dette medføre yderligere omkostninger, fordi kunstnerne skal flytte eller annullere andre aktiviteter til dette.

Måltid

Hvis forestillingen varer længere end to timer, kræver Evenses et simpelt og nærende måltid for sine kunstnere. Kunstnerne har allerede haft rejsetid, opbygning / lyd kontrol inden forestillingens start, og som et resultat har de bestemt ikke haft en chance for at sætte sig ned og spise.

Maden behøver ikke at være elegant, men det er ekstremt vigtigt, at måltiderne er sunde og serveres til tiden. Hvis det ikke er muligt at tilberede et måltid på stedet, er det også muligt at bestille noget til kunstnerne. Med et sundt måltid mener vi IKKE: kinesisk takeaway, snacks, mikroovn måltider, andre typer junkfood eller suppe med brød.

Afspil tidspunkter og pause musik

For bands er tidspunkterne for deres optræden opdelt i 'sæt'. Et sæt består af ca. 45 minutter i timen. Mellem pauserne leveres typisk passende musik af bandet eller kunstneren.

Anmod numre

Hvis du vil have, at kunstneren / kunstnerne tager sanganmodninger, er det altid vigtigt at anerkende dette ønske på forhånd. Hvis sangene ikke vises på kunstnerens faste repertoire, er det muligt, at de forbereder og øver på forhånd, hvis de bliver bedt om det. I nogle tilfælde kan der kræves et mindre gebyr for anmodningerne, da nogle kunstnere har brug for tid til at lære en ny sang på klaver
eller guitar.

For DJ'er er anmodningsnumre slet ikke noget problem, du kan endda sende en anmodningsliste op til 100 anmodningsnumre på forhånd, vi vil sikre, at alle dine
yndlingshits er inkluderet.

Kontakt med kunstneren

Evenses tager sig af hele den indledende proces til din reservation og vil også sætte dig i kontakt med den reserverede kunstner på forhånd. Du kan derefter diskutere begivenheden og detaljerne i forestillingen med kunstneren. I princippet gør vi dette en til to uger i forvejen, så du har tid til at fremsætte dine nødvendige bemærkninger eller anmodninger.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!