International Business Development Intern (Praktik)

Evenses Entertainment er en underholdningsbookingsplatform,

der tilbyder over 1000 forskellige underholdningsmuligheder til alle slags begivenheder – bryllupper, fester, firmaarrangementer og meget mere. I øjeblikket er vi i en international ekspansionsfase. Vi er aktive i Holland, Belgien og Tyskland og er indenfor det sidste år startet op på det britiske, østriske, spanske, franske, svenske og danske marked. Vi leder efter en entusiastisk, energisk og driftig dansk praktikant, der ikke er bange for at tage fat.

Som praktikant arbejder du i et ungt iværksætterteam, hvor du har daglig indflydelse på den internationale ekspansion til det danske marked. Du får en masse frihed og personligt ansvar for følgende opgaver:

  • Kontinuerlig oprettelse og udvidelse af den danske hjemmeside og dens drift: tilføjelse af acts, SEO-sider og blogs
  • Opsætning af online marketing (SEO/SEA) og sociale medier
  • Overførelse af information og reklamemateriale til kunder og leverandører
  • Søgning efter nye leverandører, kunder og etablering af "smart partnerships"
  • Daglig support: håndtering af kundeforhandlinger via telefon og e-mail
  • Udarbejdelse af tilbud, bookingkontrakter og fakturaer
  • Opsætning/redigering af salgsstrategien, så vi kan vokse hurtigt på det danske marked

Profil af den ideelle kandidat:

Du taler og skriver flydende dansk. Du kan lide udfordringen ved at opsætte og styre den danske hjemmeside og adaptionsprocessen på et nyt marked. At rådgive kunder, arrangere begivenheder og levere en professionel service er centralt for denne stilling. Du er en flittig arrangør, kan få tingene gjort og kan tænke som en iværksætter. Du studerer enten på kandidat- eller bachelorniveau. Fortrinsvis studerer du marketing, salg, kommunikation og/eller business. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og præcist. Du har måske kendskab til underholdningsindustrien, du er kreativ, engageret og har ikke en ”9-to-5”-mentalitet. Stemmer dette med din personlighed og dine evner? Så er du måske den, vi leder efter.

Hvad Evenses tilbyder dig:

Du arbejder i en ung og hurtigt voksende iværksættervirksomhed. I øjeblikket er vi 20 personer i vores internationale team med folk fra både Tyskland, Belgien, Holland, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Sverige og Danmark. Du får meget erfaring på kort tid og er ansvarlig for udvidelsen af ​​det danske marked. Du arbejder i et sjovt team med masser af plads til personligt initiativ. Vores team arbejder i ét stort, åbent kontor, så der er altid et teammedlem, der kan hjælpe dig og give dig den ønskede vejledning. Vores kontor ligger i hjertet af den historiske by Amsterdam lige ved siden af ​​kanalerne. I løbet af din praktik får du en række færdigheder, bl.a. lærer du at arbejde baseret på Scrum-metoden, da dette er almindelig kontorpraksis hos Evenses. Derudover bliver du også tilbudt Google-træningskursuset: "Learn Online Marketing". Praktik hos Evenses er betalt.

Ansøgning:

Send en motiveret ansøgning og dit CV til e-mail info@evenses.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via denne e-mail eller ringe på +45 7875 5977. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.