Kendte Sangerinder

Kendt sangerinde

Skal du booke en kendt sangerinde til din bryllupsfest, fødselsdag eller firmafest? Evenses har et stort udbud af kendte danske sangerinder. Du kan booke kendte danske sangerinder fra forskellige genrer som pop, folkemusik, soul, rap og Urban. De berømte danske kunstnere kan bookes til forskellige lejligheder som festivaler, firmafester eller en fødselsdag. En kendt dansk kunstner er for dig, som virkelig vil overraske dine gæster, og fyre den maks af.

Du kan se vores udvalg her på siden som du kan booke. Det er også muligt at booke sangerinder eller andre artister gennem Evenses. Ønsker du at booke vinderen af sidste år X-Factor til din datters fødselsdag eller til firma julefrokosten, så kan Evenses også være behjælpelig.

Hvorfor booke en kendt sangerinde til dit event?

Hvorfor booke en kendt sangerinde frem for andet underholdning? Du får mulighed for at høre en af dine yndlings sangerinder live og måske endda mulighed for at snakke med hende. Derudover får du også små fortællinger om musikken og om sangerinden, som du ikke ville have fået ved et coverband.

Book en kendt sangerinde til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!
Ting du skal være opmærksom på før du booker en kendt sangerinde

Det kan være dyrt at booke en kendt kunstner. Sørg derfor fra start at have forventningsafstemt, hvor mange penge i vil bruge på en sangerinde. Udover sangerinden er der en rider, hvor der står listet krav til eventet. Det kan være størrelsen på scene, lyd, lys og andre tekniske ting. Den kan også indeholde krav til forplejning af kunsteren. Det er en god idé at få den tidligt i processen, så der ikke kommer uforudsete udgifter. Derudover vil produktion være en stor udgift. Det kan betale sig at være ude i god tid, når du vil booke en kendt artist. De har ofte en tæt pakket kalender, så vær i god tid.

Hvad koster det at booke en kendt sangerinde?

Det er svært at sætte en fælles pris for alle kendte sangerinder og det kan være forskelligt, hvad der er med i prisen. Hvis du oplyser dit budget ved din henvendelse kan vi hjælpe dig med at finde en passende sangerinde.

Det er en god idé at lægge mærke til, hvor lang tid den kendte sangerinde underholder, da det ofte ikke er så længe. Der skal derfor også være plads i budgettet til andet underholdning, hvilket vi meget gerne vil hjælpe dig med at finde.

Skal du bruge andet til begivenheden hjælper vi dig gerne med et party band til at sætte gang i festen eller en videograf til at forevige aftenen.

Ønsker du at booke en af vores kendte sangerinder?

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sangerinde, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores kendte danske sangerinder her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.