Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Book en Sushi Workshop
100% match

Book en Sushi Workshop

Book en Sushi Workshop hos Evenses til din fest!
Du kan booke Sushi Workshop hos Evenses! På denne måde kan du nemt arrangere en interaktiv udflugt, hvor du garanteret får et lækkert måltid....
Mere information

4,8 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Fortryllende Teambuilding
100% match

Fortryllende Teambuilding

Sjov og anderledes workshop
Fortryllende Teambuilding Workshop Brug tryllekunsten til at skabe sammenhold og forståelse på arbejdspladsen, studiet eller foreningen. Fokuspunkterne i den for...
Mere information

Pris på forespørgsel
Konflikthåndtering Workshop
100% match

Konflikthåndtering Workshop

Ønsker du at forbedre samarbejdet?
Konflikthåndtering workshop Skuespilleren Signe har med mange års erfaring i performance og i undervisning udarbejdet en workshop, der tager udgangspunkt ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Cocktailkursus
100% match

Cocktailkursus

Sjov, lærerig og hyggelig oplevelse. Velegnet til teambuilding, polterabend og festlige arrangementer. Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Workshops

Skal du booke en Workshop til dit næste event, fødselsdag, firmafest eller begivenhed?

En workshop er et begreb hvor du og dine gæster kommer til at lave/arbejde med diverse aktiviteter. Det er perfekt til et firmaarrangement. En typisk og populær workshop er: Cocktailsworkshop - hvori du selv kan mixe og skabe dine cocktails.
Derudover, har vi også VR Experience, Kaffebar, Sushi og meget mere. Se vores udvalg og udvælg din favorit.

Hvilken slags workshops tilbyder Evenses?

Valget af workshops i Danmark meget stort. Til enhver form for begivenhed, enhver begivenhed og for alle aldre er der en workshop, der kan være et hit. På vores hjemmeside kan du se på det enorme udvalg af workshops, som vi kan arrangere med dig. For at give dig en idé om, hvad der er tilgængeligt, viser vi nogle af de mest populære workshops nedenfor.

Cirkus Workshop

Cirkusværkstedet er en fantastisk måde at opleve enhver fest eller begivenhed på og er typisk gunstig for børn. Multi-talentfulde kunstnere er i stand til at gøre enhver fest mere underholdende med mange typer workshops såsom jonglering, balancetræning, trådvandring, stilttur, unicykling eller klovning. Du kan tilpasse disse workshops efter eget smag og se, hvor velegnede de er til at opbygge selvtillid og kommunikationsevner sammen med at være en god måde at have en sjov og interaktiv aktivitet til enhver begivenhed. Cirkuslærerne er meget talentfulde og vant til at være vært for disse workshops for enhver type person. Hvert år er de vært for en workshop / begivenhed kaldet KIDS OUT til børn med særlige behov. Disse workshops skaber en sjov og sikker oplevelse, som dine gæster helt sikkert husker i de kommende år.

Salsa Workshop

En anden populær workshop er det sultne salsa-danseværksted. At lære det grundlæggende i salsa og andre danse, såsom merengue og bachata, kan være en meget god idé til i fødselsdage eller bachelor parter. Under vejledning af professionelle dansere lærer du at danse til rytmen på ingen tid, så du kan vise dine evner til fester eller dans. Dansens grundlæggende er kun begyndelsen, da du vil opleve dansens historie og hjerte, der adskiller sig fra andre typer danse.

Cocktail Workshop

Har du nogensinde tænkt over for dig selv, hvor dejligt det ville være at lave lækre Cosmopolitans, Mai-Tais og Mojitos til venner og kolleger til fester og arrangementer? Under cocktailworkshopen lærer du af professionelle bartendere, hvad alle tricks er for at ryste perfekt doserede cocktails fra ærmet på et øjeblik. Da der også er mange tests involveret, bliver denne workshop hurtigt en fest i sig selv for at se, hvem der kan blive den bedste bartender på kort tid.

Hvorfor booking af en workshop kan være sjovt for din begivenhed

Bestemt hvis du allerede har deltaget i en velorganiseret workshop, ved du, hvor overraskende og underholdende sådan en ting kan være. Både til private fester såsom fødselsdage eller bachelorpartier såvel som til teambuilding-aktiviteter og andre virksomhedsbegivenheder. En workshop kan være nøjagtigt hvad der er nødvendigt for at skabe den rigtige atmosfære. Hvis du endnu ikke er overbevist, har vi angivet nogle flere grunde til at booke en workshop nedenfor.

Workshops er aktive

Som arrangør af en fest eller begivenhed er dit ultimative mål at få folk til at interagere med hinanden og have det sjovt. At bestille en workshop vil helt sikkert øge atmosfæren mellem dine venner, gæster og kolleger, fordi de vil diskutere bestemte emner og udføre bestemte aktiviteter sammen. Folk kan lære hinanden at kende meget hurtigt, og det er vigtigt for alle at få dette til at ske på en munter og behagelig måde.

Du lærer noget nyt

Dette afhænger naturligvis meget af typen af ​​workshop og grunden til, at den er reserveret, men generelt er et af målene med en workshop at lære deltagerne noget nyt. Uanset om det handler om at styrke arbejdskompetencer eller tilberede pizzaer på en italiensk måde, er der en god chance for, at du og dine gæster kan se tilbage på en sjov aktivitet og har lært noget.

Du kan gå i alle retninger ved at booke en workshop

Leder du stadig efter en original måde at opbygge team til dine kolleger på kontoret? Har du for nylig talt om at lære at danse med venner? Vil du lære at tilberede indonesisk mad i dit eget køkken? Uanset hvad du har lyst til, vil du antage, at der er en workshop til det. En kort workshop kan også være en speciel tilføjelse til anden underholdning, såsom en omfattende frokost fra en anerkendt cateringvirksomhed eller en drink ved årets slut med kolleger. Kort sagt, når man bestiller et værksted, er mulighederne næsten uendelige, og det er vigtigt at have en idé om, hvad man skal gøre.

Hvad Evenses kan gøre for dig

En af de store fordele ved at booke workshops på vores hjemmeside er, at vi allerede har stor erfaring med at booke sådanne aktiviteter. Vi har booket populære workshops som cocktailworkshops, cirkusworkshops og salsadansworkshops mange gange før. For at give dig et indblik i kundernes oplevelse kan du også finde omfattende anmeldelser på de tilgængelige workshops på hjemmesiden. I kombination med hjælp fra vores bookere kan du få et godt billede af rækkevidden og kvaliteten af ​​disse workshops, før du fortsætter med reservationen.

Book Workshop til din firmafest, fødselsdagsfest, familiefest.

Vi tilbyder et bredt udvalg af workshops, som du kan booke. Bestil eller book allerede idag og få en aftale i hus til den valgte dato!

Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive ind til os i alle ugens dage.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!