1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Polaroidfotograf
100% match

Polaroidfotograf

3 anmeldelser

Book en Polaroidfotograf til dit bryllup, event, firmafest eller anden begivenhed hos Evenses.

2955 kr - 4730 kr
Ønsker du at booke polaroid fotografering? Lej erfaren polaroid fotografering hos Evenses.
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Polaroid fotografer

Skal du forevige dit magiske øjeblik? Hos Evenses kan du booke polaroide fotografer til dit bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet. Vores dygtige polaroide fotografer har mange års erfaring og kan med sikkerhed fange de øjeblik du vil se tilbage på med gode minder. 
En bryllups-fotograf kan fange præcis de momenter du vil have foreviget fra dit bryllup. På denne måde kan du se tilbage på begivenheden igen og igen med dig selv og dine gæster i hovedrollen. Vi har selvfølgelig også andre fotografer, så du kan også få fotograferet din firmafes, festival eller fødselsdag.

Med et polaroid kamera har du billederne taget inden for 1 minut i dine hænder, billederne kan også sendes digitalt bagefter. Hvis du booker polaroidfotografering, er der flere muligheder, for eksempel kan der udvikles et logo til de trykte polaroider, f.eks. Firmanavn, bryllupsdato eller jubilæumsdato.

Book en polaroid fotograf til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en polaroid fotograf? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke polaroid fotograf, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores polaroid fotografer her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.