Skal du forevige dit magiske øjeblik? Hos Evenses kan du booke polaroide fotografer til dit bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet. Vores dygtige polaroide fotografer har mange års erfaring og kan med sikkerhed fange de øjeblik du vil se tilbage på med gode minder. 
En bryllups-fotograf kan fange præcis de momenter du vil have foreviget fra dit bryllup. På denne måde kan du se tilbage på begivenheden igen og igen med dig selv og dine gæster i hovedrollen. Vi har selvfølgelig også andre fotografer, så du kan også få fotograferet din firmafes, festival eller fødselsdag.

Med et polaroid kamera har du billederne taget inden for 1 minut i dine hænder, billederne kan også sendes digitalt bagefter. Hvis du booker polaroidfotografering, er der flere muligheder, for eksempel kan der udvikles et logo til de trykte polaroider, f.eks. Firmanavn, bryllupsdato eller jubilæumsdato.

Book en polaroid fotograf til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en polaroid fotograf? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke polaroid fotograf, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores polaroid fotografer her.