Evenses Entertainment er på jagt efter talentfulde artister i Danmark. Efter at have tilbragt mange år i det Hollandske, Belgiske og Tyske marked ligger Danmark som den næste på listen. Vores team søger derfor Danmarks talenter. Evenses Entertainment er markedsledende i den hollandske underholdningsindustri og tilbyder professionel underholdning i Belgien, Tyskland og England. Som et resultat af en hurtig udvidelse er vi et af Europas hurtig voksende virksomheder inden for underholdnings industrien.

 

Vi søger nu artister og entertainer at samarbejd med i vores danske ekspansion. Uanset om du er ny ti branchen eller har stor erfaring, vil vi gennemgå din ansøgning meget omhyggelig. Vi byder velkommen til ansøgninger fra alle entertainer over hele landet. Er du DJ, bartender, musiker eller troldmand? Alle ansøgninger er velkommen!

 

Dette skal du inkludere i din ansøgning:

 

  • Om dig: Fortæl os hvem du er og hvad du laver. For at give vores fælles kunder det rigtig billede af dig, er et godt materiale et vigtigt element. Vedhæft mindst fem billeder og tre videoer med demonstration af din præstation. Det er vigtigt for os, at vi ved mest muligt om dig, vi kan desværre ikke fortsætte med din ansøgning hvis du ikke giver os dette materiale. Giv os et godt indtryk og vis hvad du kan byde os på!

 

  • Om dit udstyr: Vi ved, at alle er komfortable med deres eget udstyr, og derfor er vores krav, at du leverer dit eget udstyr eller samarbejder med en, der leverer det til dig.

 

  • Om din transport: Du skal have adgang til din egen transport og være parat til at arrangere begivenheder, hvis kunderne ønsker det. (Disse vilkår kan diskuteres, når vi modtager din ansøgning). Angiv i ansøgningen hvilke dele af Danmark du ønsker at arbejde med.

 

  • Om din personlighed: Vi vil tilsammen udarbejde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser til vores fælles kunder. Vi vil gerne minde om, at vi vil opkræve et reservationsgebyr for at vores forretning kan kører rundt. Vi ønsker derfor at samarbejde med dig, der er professionel og imødekommende.  

 

Hvad tilbyder Evenses dig?

 

  • På Evenses arbejder et professionelt team med medarbejdere fra hele Europa. Vi hjælper dig med at finde Danmarks bedste publikum.

 

  • Vi promover dig som leverandør på vores sociale medier såvel som på vores hjemmeside helt gratis. Du er selvstændig og vælger selv hvilket materiale vi skal vise på din profil.

 

  • Vi er her for dig. Vi har et personligt forhold til alle vores leverandører og kunder. Kommunikationen er gennemsigtig med ekstraordinære kommunikationsværktøjer. Vi vil arbejde for at få dig de bedste arrangementer og giver dig også mulighed for at vokse og udvikle. 

 

  • Ingen registreringsgebyr! I modsætning til andre websider koster registreringen dig ikke en krone. Vi betaler dig per bestilling, og du vil ikke blive overrasket over eventuelle ekstra omkostninger.

 

  • Med tidligere erfaring fra Holland, Belgien og Tyskland hvor vi har arrangeret tusindvis af begivenheder som bryllup, virksomhedsarrangement, privat fester. Nogle af vores kundehenvisninger er Samsung, Armani, IKA og Red Bull.

 

 

Er du interesseret i samarbejde?

 

Indsend din ansøgning til [email protected] - Sørg for at inkludere kontaktoplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan også tjekke vores hjemmesider fra Holland, Belgien, England og Tyskland.

 

 Vi vender tilbage, så snart vi har gennemgået din ansøgning.