Sanggrupper

 

Book et syngende kor til julefesten, messen, kongressen, fødselsdagen eller, hvilken som helst anden begivenhed. Hos Evenses tilbyder vi dig de bedste polyfoniske vokaler fra vores sanggrupper. Vi har danske sanggrupper, små jazzgrupper, men også kendte bands. Forskellige sangformater er meget velegnede til at skabe en utrolig atmosfære til dit arrangement. Med en sang gruppe/kor får du noget helt unikt, men tænk dig om før du booker  da det er en meget specifik booking. Repertoiret af ​​vores sanggrupper er stor, ligesom genren, fra pop til rock og fra klassisk til soul.
 

Book en sanggruppe til din fest, firmafest eller bryllup.

 

Vores sanggrupper udfører et kapel af sange fra berømte kunstnere, og de kan også synge verdensmusik eller julesange. Det unikke ved en sanggruppe er, at en sanggruppe består af et sangkor der består af flere sangere eller sangerinder, der synger en kapella i løbet af fødselsdagsfest, julefest, firmafest eller et andet arrangement. Hvis du stadig vil feste efter forestillingen af ​​vokalgruppen, så er vores DJ's eller bands en anden mulighed du kan til bokke. Mere information

Vores top-anbefalinger

Ultimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibes

Ultimate DanceVibes

1 anmeldelse
Passer til:Fest, Bryllup, Event, Firmafest
Kategori:Cover band

Book Ultimate DanceVibes coverband til din fest hos Evenses

Fra
24955
Dansk Party BandDansk Party BandDansk Party Band | evenses.dk

Dansk Party Band

4 anmeldelser
Passer til:Fest, Firmafest, Bryllup, Event
Kategori:Cover band

Book Dansk Party Band - greatest hits der sætter gang i enhver fest!

Fra
19495
Se muligheder nedenfor

 

 

Book en sanggruppe til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

For at få flere oplysninger om omkostningerne til en sanggrupe kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver gruppe/band. Se længere nede for mere information og udlejning af sanggrupper til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se længere ned for yderligere information til udlejning af sanggrupper til bryllupper, festivaler, festivaler, firmafester, jubilæer eller fødselsdage.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5