Coverband

Coverband

Vil du gerne booke et coverband til din fest, fødselsdag eller bryllup? Bandsøgeren på Evenses bookingkontor hjælper dig med at hyre det perfekte live band til din fest, som et allround coverband, rock-n-roll eller hyldestband. Vores coverbands spiller eksisterende hits fra kendte kunstnere. Vores danske kunstnere er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Led ikke længere for at finde det bedste coverband i Danmark!

Evenses tilbyder dig en bred vifte af musikgrupper. Vores behagelige cover-bands til bryllupper kan bookes i enhver genre; du kan reservere en popgruppe, et jazz coverband, jazzband, rockgruppe eller discoband for levering af musikken til dit bryllup. Du kan anmode om et udvalg af festmusik udført af berømte danske sangere. Hvis du foretrækker at høre rock-kopier fra et dansk coverband, kan du f.eks. booke et af vores rockbands. Det danske rockband er ekstremt populært og bliver ofte bestilt som et coverband. Andre populære genrer og optrædende er: Musik fra 60'erne og 70'erne, Dixie, rock'n'roll, top 40, bands fra 3. lande, funk, Århusianske bands, hyldest bands, klassiske og allround coverbands. Er du stadig i tvivl om du vil bestille en diskjockey eller et band til dit bryllup? Så overvej et af vores partybands med en discjockey. Det er nemt at bestille et band ved hjælp af vores festarrangører. Du er velkommen til at kontakte os for information og for at få hjælp til søgning og hyring af det perfekte musikband.

Bestil et coverband til din fest og bryllup.

Coverbands fra Danmark er klar til at få dig og dine gæster ud på dansegulvet. Vores partybands kan bookes til enhver lejlighed. Hver professionel kunstner har personligt indgået en kontrakt baseret på deres entusiasme, musikalitet og erfaring. For at få flere oplysninger om omkostningerne til et coverband, kan du anmode om et uforpligtende tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for hyring af hver gruppe. Rul ned for at få flere oplysninger om at hyre cover bands til festivaler, bryllupper eller fødselsdage, eller kontakt en af ​​vores medarbejdere angående cover bandet der skal bookes.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.