På din location

Book underholdning til dit sted? Hos Evenses kan du gøre dinbegivenhed komplet med mange forskellige former for underholdning. Din aften bliver sensationel med vores lykkehjul. Du kan tage en risiko på lykkehjulet eller spille de andre spændende spil. Hvis du ikke kan få nok af spil på lykkehjulet er de andre spil meget populære og vil sørge for at du og dine gæster bliver underholdt i løbet af din fest.

Book ekstra elementar

Det er ikke det hele. Du kan også vælge at have en workshop på dit sted. Vi tilbyder for eksempel en cocktail- og sushi-workshop. I cocktail workshoppen på dit sted lærer du at shake, omrøre, blande og si. Du vil kunne lave alle slags forskellige cocktails, såsom de berømte Mojito, Mai-Tai og Cosmopolitan cocktails. Har du altid ønsket at lære at lave sushi? Med os kan du bestille en sushi workshop til dit sted. Fra laks til tun vil disse belønninger hurtigt finde vej til din mave lige så snart de laves! Lad dine kolleger, venner, bekendte og familie blive introduceret til sushi. Vil du stadig have noget afslappende? Du kan booke massagestolen til enhver begivenhed. Massørerne bruger forskellige massageteknikker, så du og dine gæster vil nemt kunne tage det roligt og slappe af. Har du for eksempel specifikke klager over ryggen? Diskuter dette med massøren, og han eller hun kan hjælpe dig. Massagen leveres som en massagestol med professionel massør som standard

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om leje af attraktioner til dit sted, leje af lykkehjul workshops eller massagestolen til dit sted? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere for at se, hvilken type underholdning vi kan tilbyde på dit sted. Vi er tilgængelige 24/7 pr. telefon og pr. e-mail.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!