Massagestol

Ønsker du at bestille en massagestol til dit sted? Vores massører kommer til din begivenhed! Du kan leje en massagestol til din fest, konference, firmafest eller udstilling. Det er selvfølgelig muligt at leje en massagestol i kombination med vores musikere, disk-jockeyer og optrædener for den komplette underholdningspakke til din firmafest, begivenhed eller udstilling.

Lej massage til din begivenhed og festival

Vil du gerne slappe af? Dette er ikke noget problem hos Evenses. Vi tilbyder vidunderlige massagestole på stedet til din fest, bryllup, begivenhed eller festival. Vi tilbyder kun professionelle massører, der har mestret deres kunnen og som ankommer til stedet med massagestolen. Naturligvis kan gæsterne videregive deres ønsker og præferencer til massøren. Dette er en behagelig overraskelse for gæster, der ønsker at nyde begivenheden i ro, så en massage stol på stedet er en perfekt attraktion at tilbyde på en festival udover musik og andre former for underholdning. Massørerne har deres ergonomiske stol med, så de kan massere dine gæster uden, at de skal klædes af.

Komplet pleje på dit sted:

Vi leverer en komplet pakke. Massagen leveres komplet med massagestol og professionel massør til dit arrangement eller festival. Ud over de store byer (København, Aarhus, Odense og Aalborg) kan de leveres over hele Danmark. Vil du have mere information leje af en massagestol? Du er velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at hjælper dig med dine spørgsmål vedrørende leje af massagestole på stedet.
Vi tilbyder også mobil massage.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!