Cocktailfest

Vil du arrangere en cocktailfest til dit firmaevent, jubilæum eller familiegenforening? Skal du arrangere en cocktailfest snart og leder stadig efter underholdning? Evenses har et bredt udvalg af fantastiske artister, der kan underholde dig og dine gæster til din sfest. Hvad passer til et cocktailparty? Fingermad, øl, vin, champagne, masser af snacks og musik, selvfølgelig. Hvad er en cocktailfest uden musik? Du behøver ikke lede længe efter den rette DJ, band, artist, solist eller duo, Evenses har et bredt udvalg af professionelle artister, du kan leje.

Evenses tilbyder et bredt udvalg af musik. Vores artister kan spille i baggrunden til dit middagsselskab, din fest, ceremoni, og/eller dit bryllup. Vi hyrer alle artister personligt baseret på deres entusiasme, musikalitet og erfaring. Du kan bede om et udvalg af festmusik spillet af professionelle musikere. Hvis du hellere vil have koncertstemning, kan vores artister give dig et rigtigt show. Fantastisk at se og lytte til.

Cocktailfest: Book dit band, DJ, fotograf eller show uden besvær hos Evenses

For at få flere oplysninger om vores priser, kan du anmode om et uforpligtende tilbud. Tilbuddet giver omkostningerne og den samlede pris, som Evenses tager for at stå for arrangementet. Scroll længere ned for flere oplysninger om at booke klassiske orkestre til fester, bryllupper og events, eller kontakt en af vores ansatte for at høre om ledige artister til din cocktailfest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!