Lej en fotoboks

Leje af en fotoboks er noget ekstra særligt for dit bryllup, fødselsdag eller reception. Evenses tilbyder et udvalg af fotobokse og fotografer, som du kan leje i forskellige former og størrelser, for eksempel en LED fotoboks, budgetfotoboks, luksus mini boks og meget mere!

En fest uden fotodokumentation er en reel no-go. Det er altid sjovt at fange din fest ved hjælp af fotos eller videooptagelser. Underholdningsbureauet Evenses tilbyder, udover fotoboksene, også en video gæstebog, hvor dine gæster kan efterlade en god besked ved selvoptaget video. Som vært får du en god ide om, hvordan dine gæster har oplevet festen og at optage meddelelserne vil også være sjovt for dem! Når du bruger en fotoboks til din fest, får alle dine gæster en god souvenir af begivenheden. Du kan også vælge tekst eller et logo, der skal placeres nederst på fotostrimlen.

Lej en fotoboks til firmafesten, festivalen eller fødselsdagen

Er du interesseret i at leje en af ​​vores fotobokse? Anmod om et uforpligtende tilbud. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os 24/7 pr. telefon og pr. e-mail. Vi vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål om at leje en fotoboks.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!