1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Book Juice & Cigars
100% match

Book Juice & Cigars

3 anmeldelser

Jazz- og popsange til din fest eller reception. De optræder som en duo eller et lille band.

2950 kr - 4720 kr
AB Jazz
100% match

AB Jazz

3 anmeldelser

Et swingende jazzband, der spiller en dejlig oprindelige blanding af blues, jazz og funk.

4950 kr - 7920 kr
Jazzy Lille Jul
100% match

Jazzy Lille Jul

3 anmeldelser

Leder du efter et juleband? Bestil denne band til julefrokosten!

5250 kr - 8400 kr
marieke
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Reggae

Er du interreseret i reggaemusik?

Vil der snart blive arrangeret en festival, der handler om sjov? Er det nogens fødselsdag i familien, og fejres den på en afslappet og solbeskinnet måde? Glem ikke at tænke på at booke en reggaemusik. Dette kan sikre, at en fest kan fejres helt afslappet. Evenses hjælper dig gerne med at organisere reggae underholdning.

Hvad er reggae?

Reggae stammer fra Jamaica, hvor instrumenterne trommer og basen danner grundlaget. Da der lægges vægt på disse to instrumenter, skabes den genkendelige lyd, der adskiller reggae fra andre typer musik.

Det oprindelige udtryk 'reggae' betyder kongens musik og er lånt fra spansk. Ud over trommer og bas bruger reggae også klaver og guitar, som kan genkendes af det slående 'reggae-beat'.

Reggae præsenteres som dansbar musik og er kendt som en munter og oprørsk stil. Der er mange berømte reggaekunstnere, såsom Bob Marley og hans søn Ziggy Marley. Kunstnere som disse har gjort en forskel gennem reggaekulturen.

Derudover er der to typer reggae, der kan genkendes. Den første slags er den oprindelige reggae og er kendt som 'roots' reggae. Med denne musik er sangernes kraft hovedsageligt i teksterne. Disse går dybt ind i seriøse emner og giver en masse kritik om samfundet og konflikter med regeringen.

Udover originalen er der også kommercielle reggae. I denne art er fokus mere på musikken end betydningen, mere moderne instrumenter bruges også her. Den største lighed mellem begge stilarter er, at det er spirituel, beroligende og ensformig musik.

Hvorfor skal jeg vælge reggae?
I dag kan reggaemusik ofte findes på de mere alternative begivenheder og festivaler. Hvis du skal holde en afslappet festival, hvor godt vejr, sjov og samvær er vigtigt, er det det rigtige valg at bruge en reggae-kunstner eller et band. Afhængigt af arrangementets størrelse kan det variere, hvilken sammensætning der passer bedst.

Udover den afslapning, som reggae giver, bærer det naturligvis også en meget flot evolutionær besked, der fortæller et stort stykke historie. Det kan derfor bruges til både underholdning og uddannelsesformål. Hvis du vil fortælle en historie ved din lejlighed eller ønsker at sikre, at en historiepræsentation forbliver interessant, kan live reggaemusik meget godt bidrage til dette.

Hvad kan Evenses hjælpe med?
Ønsker du at bruge et reggae-band eller kunstner på din festival, messe eller begivenhed? Så kan Evenses hjælpe dig med dette. Evenses har et stort netværk af kontakter og forskellige typer reggaekunstnere. Ved korrekt at diskutere en begivenhed og angive præcis, hvad du leder efter, lykkes Evenses altid med at give den rigtige fortolkning.

Har du svært ved at komme i kontakt med de mest egnede kunstnere, eller er du bange for, at visse bands ikke lever op til den kvalitet, du leder efter? Evenses tilbyder en garanti for bands og kunstnere af højeste kvalitet med konkurrencedygtige priser, der er 100% valgt af os. Takket være den gode kontakt mellem kunstnerne og Evenses har vi arbejdet sammen med stor glæde i årevis, og vi stræber altid efter en vellykket forestilling. Det vigtigste for os er, at du er glad!

FAQ
Hvilke priser kan jeg overveje, når jeg booker reggae-underholdning?

Forskellige priser passer til forskellige begivenheder:

Solo reggae artist < 7500kr,-

Reggae hobbyband < 12500kr,-

Professionel reggaekunstner < 20000kr,-

Professionelt reggaebånd < 50000kr,-

Kendte reggae handler 50000kr,- +

Den nøjagtige pris afhænger af flere faktorer: kvalitet, omdømme, størrelse, forestillingsvarighed, nødvendig lyd teknologi og rejseomkostninger. Dette bestemmer sammen den samlede pris for det ønskede dæk.

Hvad er mit bidrag til en forestilling?

Når en kunstner er booket, udfører kunstneren for dig og ikke omvendt. Det forventede koordineres altid omhyggeligt på forhånd, og vores kunstnere prøver at overholde dette så godt som muligt. Input fra din side er bestemt velkommen, og dette behandles altid med stor seriøsitet og respekt.

Hvad er varigheden af ​​en forestilling?

Forskellige grupper har deres egen spilletid, som er forskellig pr. Forestilling. Generelt spilles der et sæt på 45 minutter med maksimalt 4 sæt. Hvis det ønskes at spille længere eller spredt over en længere periode, er dette altid muligt at diskutere.

Kommer bandet til at spille på én gang?

Dette afhænger af typen af ​​begivenhed og typen af ​​forestilling. Mellem sæt tager bandet en kort pause på 15 minutter for at få vejret og tage en drink. Her afspilles pause musik for at undgå tavshed og så festen kan fortsætte som normalt. Selvfølgelig kan musikken til pauserne også forudindstilles.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.