Verdensmusik

Book verdensmusik for at gøre dit bryllup, konference eller privatfest til en succes! Verdensmusik er et bredt begreb, så vi har en bred vifte af verdensmusik klar til dig her hos Evenses. Vi har forskellige instrumentelle musikere, som spiller verdensmusik til dig. Tænk på en sækkepibespiller, som spiller ægte skotsk musik eller en guitar spiller, der giver smitsom spansk musik. Vores harmonikaspiller, spiller danske sange, fransk musik, italiensk musik og sigøjnermusik, kort sagt verdensmusik. Vi har også flere bands, som du kan leje, som latinske bands, der spiller spansk musik, latin musik, argentinsk musik og caribisk musik til dig. Med vores verdensmusik vil din fest være i den stil, som du ønsker.
 

 

Verdensmusik kombineret med en danser er selvfølgelig meget flot til en temafest, hvilke selvfølgelig er en mulighed som du kan booke hos Evenses. For eksempel tænk på en spansk musiker med en flamenco danser for at komme helt ind i atmosfæren. Eller en sanger med en tango danser. Vores erfarne event managers vil med glæde hjælpe dig med at arrangere det perfekte verdensmusik kunstnere og musikere til dit arrangement.  Mere information

Vores top-anbefalinger

Ultimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibes

Ultimate DanceVibes

1 anmeldelse
Passer til:Fest, Bryllup, Event, Firmafest
Kategori:Cover band

Book Ultimate DanceVibes coverband til din fest hos Evenses

Fra
24955
Dansk Party BandDansk Party BandDansk Party Band | evenses.dk

Dansk Party Band

4 anmeldelser
Passer til:Fest, Firmafest, Bryllup, Event
Kategori:Cover band

Book Dansk Party Band - greatest hits der sætter gang i enhver fest!

Fra
19495
Se muligheder nedenfor

 

 

Book verdensmusik til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige verdensmusikere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket band, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores verdensmusikere her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5