Ønsker du at booke teknisk udstyr? måske til dit bryllup, fødselsdag, festival eller fest? Du er kommet til det rigtige sted hos Evenses! Bookingbureauet Evenses tilbyder et stort udvalg af teknik at vælge imellem. Du har mulighed for at leje et oplyst dansegulv, lys- og lydudstyr, og der er endda instrumenter til leje. Vi vil gerne hjælpe dig med at booke det tekniske udstyr, du har brug for til din næste begivenhed. 
Har du en kommende medarbejderbegivenhed, reception, jubilæum eller fødselsdag, og vil du tage festen op til næste niveau? Tjek vores muligheder for lyd- og lydteknologi. Vil du have et diskoteks dansegulv til din fest eller tænker du på et lasershow? Vores berede sortiment at teknisk udstyr gør det muligt for os til at tilbyde forskellige muligheder; for et show-lignende party kan du overveje leje af lys, lydsæt og endda et flygel, bland andet top kvalitets gear.

Lej teknisk udsty til din personalefest, bryllup eller reception.

Har du spørgsmål om at leje af klaver, et smart, belyst dansegulv eller et lasershow? Alt er muligt! Udfyld formuaren for et tilbud eller kontakt os uden nogen forpligtelse. Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål syv dage om ugen.