1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Lej et oplyst dansegulv til din begivenhed | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

LED dansegulv

Få gang i festen med et oplyst dansegulv

Book et oplyst dansegulv til din fest, fødselsdag eller begivenhed. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din fest? Hvorfor så ikke få gæsterne ud og danse på et lysende dansegulv? Evenses har forskellige typer af dansegulve du kan vælge imellem, det kommer helt an på hvilke model du foretækker til dit event. Vil tilbyder LED-oplyst dansegulv, oplyst disco gulv, dansegulve med mønstre, oplyste dansegulve med pixels og mere! De oplyste dansegulve passer til næsten enhver slags fest. Af danske leverandører har vi Infinity LED dansegulv derudover har vi tyske og hollandske leverandører, hvis der ønskes dansegulv større end 16 kvadratmeter.

Evenses tager sig af alt fra levering til installation af det oplyste dansegulv og nedtagning af gulvet. Alt dette håndteres af professionelle og erfarne folk. Alt du skal gøre, er at nyde festen med dit fine lysende dansegulv.

Book et oplyst dansegulv til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et oplyst dansegulv? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke gulv, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores dansegulve her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.