Planægger du en stor fest? Hvorfor så ikke booke en Host/Værtinde til et event? Hos Evenses kan du booke en Host til din firmafest, byllup, festival eller anden type arrangement. Det kan hurtigt blive trængt omkring baren eller velkomstbordet, hvis du har mange gæster til det event. Derfor er det perfekt med en værtinde til at servicere dine trængte gæster. Vores værtinder kan være påklædt efter forskellige temaer, så de passer perfekt til dit arrangement hvis du har et specifikt tema. Vores host/værtinder er mobile dvs. at de bevæger sig flydende rundt imellem dine gæster, og tilbyder dem drinks og snacks så dine gæster ikke behøver at vente på service i baren. 
De værtinder Evenses tilbyder er alle professionelle og venlige. De vil sørge for at dine gæster har det godt og alle tilbydes forfriskninger. Vi kan garantere, at de repræsenterer din virksomhed eller fest godt!

Book en Host/Værtinde til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en Host? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Servicer her.