Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Book Lasershow
100% match

Book Lasershow

Book et lasershow til din fest, firmafest, bryllup eller anden begivenhed igennem Evenses.
Lej et lasershow Et lasershow er et ægte blikfang! Som åbningen af en stor begivenhed eller som hø...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book lasershows til dit event

Skal du booke et lasershow til din firmafest, fødselsdag eller festival? Har du noget at fejre og vil du have din fest til at blive uforglemmelig? Så behøver du ikke lede længere! Hos Evenses har vi lasershow til alle slags begivenheder.

lasershow.jpeg

Book lasershow til at fuldende din fest.

Lasershowet kan afstemmes til lige præcis dit event, uanset om du vil have forskellige farver. Lasershowet kan tilpasse sig dine ønsker, som f.eks. har du set lasershows til koncerter eller på din lokale natklub?

Nu kan du også skaffe disse lasershow til din fest. Uanset hvilken slags begivenhed du er ved at planlægge, det kan være at der skal være ekstra festlig stemning til firmafesten eller bryllupsfesten, eller at din fødselsdag bare skal være noget ekstra i år, og du vil gøre den speciel for dig og dine gæster.
Skal din fest være den ultimative fest?

Hvis du vil sæt gang i din gæster, og sørge for at de får en uforglemmelig aften, så står Eveneses klar til at hjælpe dig. Der er ingen tvivl om at et lasershow vil fuldende din fest, men du kan også tilføje andre fede installationer.

Til det står Evenses klar til at hjælpe dig. Det kan være at du vil have en DJ til din fest, som skal styre musikken og få dine gæster på dansegulvet. Måske du vil have et LED dansegulv, så dine gæster får den fulde oplevelse når de står på dansegulvet. Eller hvad med et danseshow, som kan underholde dine gæster, og give en hel særlig stemning til dit event.

Det er kun din egen fantasi der sætter grænserne.

lasershows.jpeg

Hvad end det er til din bryllupsdag, runde fødselsdag eller firmafest er Evenses klar til at gøre din dag til noget særligt.
Hos Evenses kan du booke det helt rigtige lysshow til dit event, og vi kan sammen sammensætte det lysshow som passer dine ønsker.

Ønsker du at booke et lasershow? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke et lysshow, især ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere, og hvilken type lysshow der skal være.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket lysshow, der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores lasershows her.

Hvad koster et lasershow?

Prisen på et lasershow afhænger af, hvad du ønsker af showet herunder hvor længe showet skal vare, og hvor stort det skal være, hvilket afhænger af hvor mange mennesker I er og hvor stort lokalet er. Derudover kræver det selvfølgelig noget strøm

Hvordan fungerer et lasershow?

Et lasershow fungerer på den måde, at der bliver sat forskellige lamper op i dit lokale, som oftest LED. Derfra er kan der være en som styre lasershowet manuelt eller også bliver det styret efter musikkens takter. Dem vi arbejder sammen med er professionelle og hjælper med det.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!