Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Book Lasershow
100% match

Book Lasershow

Book et lasershow til din fest, firmafest, bryllup eller anden begivenhed igennem Evenses.
Lej et lasershow Et lasershow er et ægte blikfang! Som åbningen af en stor begivenhed eller som hø...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Scene
1/3
Scene
Scene
100% match

Scene

Lej en professionel scene samt sceneudstyr til dit event
Professionel sceneudlejning Ønsker du at leje en scene til dit kommende arrangement? Hos Evenses kan du leje en scene samt sceneudstyr...
Mere information

Pris på forespørgsel
Infinity LED dansegulv
100% match

Infinity LED dansegulv

Skal der danses til din fest ?
LED Dansegulv Er der noget bedre end at få danset efter en alt det mad fra middagen? Hvorfor så ikke gøre noget særligt ud af dansen. Du har sikkert fundet ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lyd & lys

Lej lys og lyd til festen

Fuldend din fest og skab det ultimative dansegulv med lyd- og lysudstyr fra Evenses. Hvad end det er til din bryllupsdag, runde fødselsdag eller firmafest er Evenses klar til at gøre din dag til noget særligt.
Vi udlejer alt det lyd og lys udstyr, du skal bruge til din begivenhed, så du kan gøre dit event til en success. Du kan kontakte os for både små og store installationer.

Evenses tager sig af alt fra levering til installation, så du blot skal læne dig tilbage og nyde aftenen. Alt dette håndteres af professionelle og erfarne folk, der har udstyr af høj kvalitet.

Ved at leje lyd og lys hos Evenses kan du være sikker på, at du lejer udstyr, der kan spille hele rummet op. Det kan være en udfordring at vurdere, hvor mange højtalere, der skal til.
Derfor er vores professionelle leverandører klar til at hjælpe dig med denne problemstilling.

lej lyd og lys.jpg

Lys til festen

Skab et unikt visuelt udtryk til din fest med Evenses' lyseffekter. Det rigtige lys kan skabe en festlig stemning, og gør sådan, at alle gæsterne samles på dansegulvet.

Skal festen være noget ud over det sædvanlige, kan du leje et lasershow. Lasershowet kan have mange funktioner. Om end det er til åbningen af festen, under bandets optræden, eller når dansegulvet skal indvies.

Et lasershow er mest optimalt i en kortere tidsperiode, og er den perfekte kombination når den er i samspil med andet lys. Dette gør det muligt at adaptere til festens stemning.

Lys er et must til festen, hvor gæsterne ender på dansegulvet. Undgå at invester i dyrt udstyr - lej det hele gennem Evenses.

Lej et LED dansegulv

Hos Evenses udlejer vi det ultimative dansegulv til din fest. Lej et LED dansegulv, og skab en feststemning, der går i historiebøgerne.

Dette dansegulv har 65 forskellige funktioner, og kan bevæge sig i takt til musikken. Det er ligeledes muligt at få sine initialer i gulvet. Dette gulv er med andre ord den ultimative feststarter.

Forestil dig eksempelvis at danse brudevals på et LED oplyst gulv. Gulvene fås både i 12 og 16 kvadratmeter, og monteres og nedtages af personalet. Det kunne derfor ikke være lettere for dig som vært, at få fat i festens højdepunkt.

DJ med lys og lyd

Når du lejer en DJ hos Evenses får du altid lys og lyd inkluderet i prisen. Dette gør at du får en fuldendt oplevelse, der når 360 grader rundt om din fest.
Vores professionelle DJs tilpasser festens størrelse med behovet for lys og lyd. Dette gør at du som vært ikke skal være bekymret for denne del, hvilket ellers kan være en udfordring.

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af DJs med alt fra all around DJs til mere specifikke løsninger som vinyl DJs. Det brede udvalg gør det muligt at finde lige den musikalske løsning, der passer bedst til dig.
Der findes utrolig mange forskellige typer af DJS, hvorfor vi anbefaler at klarelægge på forhånd, hvilken slags DJ man søger til sit arrangement.

Økonomisk set er leje af DJ, som oftest den mest fordelagtige løsning, da man får lyd, lys og en musikalsk oplevelse inkluderet i én og samme pris.
Vores professionelle DJs mestrer at aflæse stemningen og gæsternes musikalske præferencer. Alle vores DJs er professionelle, hvorfor du ved leje gennem Evenses, altid er garanteret høj kvalitet og erfarne kunstnere.

lej dj. alsidig dj. fest dj. evenses.png

Lej en scene

Planlægger du et størrere indslag til din fest. Om det er et musikalsk indslag, tale, komik eller teater er en scene et must, for at få alles opmærksomhed rettet mod acten.

Hos Evenses udlejer vi scener til dit arrangement. Vores montører opsætter scenen og demonterer den igen. Som vært er der mange opgaver forbundet med planlægningen, og scenen skal ikke være en af dem.
Hos Evenses udbyder vi scener af forskellige størrelser, så du kan finde den løsning, der passer til din fest.

Lej lyd og lys hos Evenses

Ønsker du at leje Lyd & Lys? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke typer af lyd og lys, der er det bedste match til din fest.
Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Evenses' eventspecialister har mere en 10.000+ bookinger som erfarring, og er derfor meget kvalificerede til at hjælpe dig med din fest. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Lyd & Lys her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!