Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
VJ Phill
100% match

VJ Phill

Video Jockey Phill giver et smukt visuelt show til din fest og event.
VJ Phill giver et smukt visuelt show til din fest, bryllup, event eller firmafest. Dette show kan ændres i henhold til ...
Mere information

4,4 (3 Anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book VJ's til dit event

Tag dit arrangement til det næste niveau og book en VJ

Har du booket en DJ, men du ønsker at have noget særligt til at underholde dine gæster? Så er en VJ en flot tilføjelse til dette. En DJ kan give din begivenhed en musikalsk underholdning imens en VJ skaber det vilde lysshow.

Hyr en VJ til dit bryllup, din firmafest eller anden begivenhed. En VJ giver din begivenhed visuelle billeder på en unik måde, som vil blive indstillet til DJ’ens musik, og kan tilpasses til dit tema eller bestemt musikgenre.

Hvad er en VJ?

Udtrykket “VJ” er en forkortelse af video jockey, som er udkommet af discjockey (DJ). En VJ kan supplere end DJ med visuel underholdning på skærmene. Det var en natklub i New York, som fik den originale ide at vide klip og korte film på de mange skærme under klubaftner. De integrede en komplet og avanceret videoinstallation i klubbens design, som bestod af flere skærme over baren og dansegulvet.

Senere blev det basen for MTV (Music Television Network), som i 1980’erne fik ordet “VJ” til at blive kendt blandt offentligheden. Uanset om det er en VJ, der leverer grafik til et DJ-sæt i en natklub eller en VJ, der præsenterer musikvideoer på tv, er et af nøgleelementerne den levende blanding af medier.

VJ.jpeg

Hvorfor booke en VJ?

En VJ skaber billederne og farverne til din fest. De sørger for at sætte gang med, billeder, visualitet, neon, lys mm. Uanset hvilken begivenhed du er ved at planlægge, kan en VJ realisere dine drømme og ønsker, så du får den helt perfekte stemning og fest. Det vil skabe noget helt særligt til din fest, og dine gæster vil få en aften de aldrig vil glemme.
Men hvad kan en VJ tilføje til din begivenhed?

 • Det visuelle aspekt
 • Fortælle en historie
 • Give den perfekte atmosfære, f.eks. ved at understøtte et tema

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette VJ, som passer til lige netop dit arrangement, og som opfylder dine ønsker og drømme, så du er sikret at du får den fest som du har drømt om. Vi har mange forskellige VJs, der er velegnede til forestillinger på alle slags fester og arrangementer.

Gør din fest komplet.

Udover at booke en VJ, kan du gøre din fest komplet ved at booke en DJ i kombination med en VJ eller en DJ & en musiker. En VJ kan også sættes sammen med silent disco, og vil give jeres aften en hel særlig disco stemning. Uanset hvilket slags event du er ved at planlægge, så kan det være en god ide at kombinere en VJ med noget andet.

Hvis du vælger at kombinere din VJ med et andet act er det altid en god ide at lade vedkommende det vide, så de kan tilpasse sig til hinanden, og tage højde for dine ønsker. Sammen kan de sørge for, at du får den perfekte aften.

vj.jpeg

Book en VJ til din fødselsdag, bryllup eller firmafest.

Vi har mange forskellige VJs, og Evenses kan hjælpe dig med at booke den perfekte VJ. Book VJs gennem os gør at du er sikret at få en, som er professionel og du kan være på dansegulvet og nyde din aften. Hvis der er noget som helst du er i tvivl om er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig.

En VJ, eller Video Jockey, er en fantastisk tilføjelse til mange forskellige typer arrangementer, der kan tage din begivenhed til det næste niveau ved at skabe en visuel oplevelse, der komplementerer den musikalske underholdning.

 • Festivaler og koncerter: En VJ kan tilføje et ekstra lag af underholdning til musikfestivaler og koncerter ved at skabe synkroniserede visuelle effekter, der følger musikkens rytme og stemning.

 • Natklubber og dansefester: Ved at bruge en VJ kan klubber og dansefester tilbyde en mere immersiv oplevelse, hvor musikken og de visuelle effekter smelter sammen til en samlet sanseoplevelse.

 • Virksomhedsarrangementer: En VJ kan hjælpe med at skabe en mere engagerende og professionel atmosfære til produktlanceringer, messer, eller prisuddelinger ved at skabe tilpassede visuelle præsentationer, der passer til virksomhedens brand og budskab.

 • Private fester: Uanset om det er et bryllup, en jubilæumsfest, eller en fødselsdagsfest, kan en VJ tilføje et unikt og mindeværdigt element til din begivenhed ved at skabe visuelle effekter, der passer til festens tema og stemning.

At booke en VJ til dit arrangement kan skabe en dybere forbindelse mellem din begivenhed og dine gæster ved at engagere dem på flere sensoriske niveauer. Det er en fantastisk måde at tilføje et ekstra niveau af professionalisme og underholdning til din begivenhed og skabe en oplevelse, som dine gæster ikke vil glemme.

Book VJ i dag

Ønsker du at booke en af vores dygtige VJ's? En VJ kan passe til mange forskellige arrangementer, og de kan altid tilpasses efter hvad der er passende til dit event. Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke VJ's, der er det bedste match til din fest. Du er altid velkommen til at kontakte os enten via email, opkald eller ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, så kan vi sende dig et uforpligtende tilbud.Hvad er en VJ?

En VJ (forkortelse for Video Jockey) er en kunstner, der skaber og præsenterer visuelle billeder under musikarrangementer, klubber eller koncerter. En VJ bruger videoprojektion og specialeffekter til at skabe en interaktiv visuel oplevelse, der er tilpasset musikken. Dette omfatter billeder, animationer, sangtekster og specialeffekter, der projiceres på en storskærm eller andre overflader. Formålet er at yde visuel støtte til musikken og skabe en atmosfære og stemning for publikum.

Hvilke nødvendigheder har en VJ?

Visuelt udstyr: Dette omfatter en computer, en videoprojektor, en mixerpult og andet visuelt udstyr.

Software: En VJ har brug for software til at skabe, redigere og blande billeder med musik og andre lyde.

Musik og lyde: En VJ har brug for musik og lyde til at arbejde med og blande. Det kan hentes fra forskellige kilder, f.eks. fra en DJ eller et liveband.

Belysning: En VJ skal være i stand til at arrangere og skabe den rette belysning, så publikum kan se de visuelle billeder klart og tydeligt.

Teknikere: En VJ kan have brug for teknikere til at hjælpe med at sætte udstyret, belysningen og andre aspekter af arrangementet op.

Hvad koster en VJ?

En VJs pris afhænger bl.a. af hvor i landet dit event finder sted, hvor længe du ønsker at VJ'en skal optræde og hvilke ønsker du har til vedkommende.

Hvilke slags event kan man booke en VJ?

Man kan booke en VJ til mange forskellige typer events, da en VJ kan tilpasses til flere forskellige temaer og anledninger.

Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!