Brug for lys og lyd til din fest? 5 ting at huske på!

wp

Lej lyd og lys til festen

Er det tid til fest igen? Så betyder det selvfølgelig, at der skal være musik. Uden musik er en fest naturligvis ikke en fest. Ud over lyd er lys også vigtigt. Med god festbelysning bestemmer du stemningen på festen. Hvad skal du tage i betragtning, hvis du har brug for lys og lyd til din fest?

1. Kontroller om festlokalet er egnet til belysningsudstyr

Selvfølgelig gør stærkt lysstofrør ikke noget for atmosfæren på din fest. Dette giver dine gæster en fornemmelse af, at de er i tandlægens venteværelse - noget der absolut ikke befordrer feststemningen. God stemningsbelysning er derfor vigtig.
Har du fundet et feststed? Kontroller først, om rummet også er egnet til belysningsudstyr. Installationer må ikke være i vejen for gæsterne. Hvis belysningsinstallationerne skal suspenderes, skal dette være muligt. En lys bro er en meget god løsning til at skabe forskellige lyseffekter.

2. Kontroller, at rummet er stort nok til lyd udstyret**

Professionelt lydudstyr kommer ikke til sin ret i et lille rum. Ligegyldigt hvor god musikken er, hvis rummet er for lille, kommer lyden ikke ordentligt over. Evenses’ specialister ved præcis, hvilket lydudstyr du har brug for til din fest location.

3. Sørg for tilstrækkelig strøm

Når du organiserer en fest, skal der være tilstrækkelig strømforsyning. Hvis det tilsluttede lys- og lydudstyr, kræver meget strøm, og anden elektronik også er tilsluttet den samme strømgruppe, er det klogt at afbryde de enheder, du ikke bruger, fra strømmen. Ved en stor fest eller begivenhed anbefales det at bruge en strømgenerator.

4. Overvej den type fest du vil have

Når du organiserer en stor fest for 200 til 700 personer, har du brug for et større lyd- og lysanlæg end når du organiserer en mindre fødselsdagsfest for 100 personer. For en mindre part har du ikke brug for en bemærkelsesværdig stor installation, men et lille system er nok. Desuden afhænger det også af, hvor og hvornår du organiserer festen. At leje en lys installation giver en fest ekstra atmosfære, men hvis du har festen i din have om dagen, har du selvfølgelig ikke brug for lys. Leje af lydudstyr er så tilstrækkeligt.

5. Få den rigtige teknik

Lej altid lys og lyd fra et professionelt bureau, der har det rigtige udstyr. Så kan du være sikker på, at DJ'en eller bandet kan stille et godt show.
Det giver mening, at du ikke ved, hvilken teknik der passer til din fest. Af denne grund hjælper Evenses dig gerne:
Forskellige typer lys- og lydudstyr

Hos os kan du leje udstyr til lys og lyd. Eksempler på dette er:
Et komplet lydsystem
DJ-udstyr
Belysning

Med det rigtige lydudstyr og et spektakulært lysshow skaber du den perfekte atmosfære til din fest. Når du bruger både lys og lyd, leverer og installerer en professionel lydtekniker alt udstyr. Så du kan være sikker på, at alt er installeret korrekt, og at udstyret fungerer perfekt til din fest.

Med hensyn til lys- og lydsystemerne tilbyder vi forskellige muligheder, såsom:

Et luksus DJ-show

Vores luksus DJ-show har alle ingredienserne til den perfekte fest. Denne service giver dig sikkerhed for et godt show, et smukt lysshow og en fantastisk lyd. Showet inkluderer en allround party DJ, en LED DJ-stand, et imponerende lysshow med fire spektakulære lyseffekter og professionelt DJ- og lydudstyr. Med det luksuriøse DJ-show er du færdig på én gang. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om noget og kan nyde din fest.
Den allround party DJ sætter dine gæster i det rette humør og sørger for, at de får en dejlig aften. Evenses arbejder med et stort team af DJs. Det betyder, at du altid har garantien for, at det luksuriøse DJ-show fortsætter.

Et lasershow

Organiserer du en stor fest? Så anbefales et lasershow stærkt. Lasershowet kan bruges som en ekstra effekt under optræden af et band eller en DJ. Vores professionelle lasershow tilbyder dig adskillige muligheder. For eksempel kan du vælge mellem et live-strålelaser-show eller et forprogrammeret skræddersyet show. Et andet stort plus ved lasershowet er, at det også kan indeholde logoer, specialeffekter og animationer. Dette betyder, at du helt kan tilpasse showet til din fest. Hvor dejligt er det?

Oplyst dansegulv

Lad dine gæster danse på et oplyst dansegulv!
Vil du virkelig sikre dig, at dine gæster skal danse? Det kan du gøre med et oplyst dansegulv. Med et dansegulv til din fest opfordrer du dine gæster til at danse. Det er stemningsskaberen til enhver fest. Hos Evenses lejer du et dansegulv, der kan tilpasses temaet for din fest og størrelsen på fest lokationen.

Kontakt os nu så vi kan komme i gang med planlægningen af din fest!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.