Skuespiller

Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige acts/skuespillere. Tænk på mennesker som udføre et skuespil såsom: En fuld nonne, en mand i et bamse kostume, en klovn ller noget helt andet. Evenses har helt sikkert det rette valg til dit arrangement. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book en skuespiller til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores skuespillere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke skuespiller, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores skuespillere her.