1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Tankelæser Mads
100% match

Tankelæser Mads

8 anmeldelser

Vores tankelæser underholder med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker.

4800 kr - 7680 kr
Tarot kortlæser
100% match

Tarot kortlæser

3 anmeldelser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.

Pris på forespørgsel
Book tryllekunstner | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Tryllekunstner

Vil du booke en tryllekunstner? Evenses tilbyder forskellige tryllekunstnere, og illusionister til dit barns fødselsdagsfest, din reception eller firmafest.

Vores tryllekunstnere tilbyder tidsløs underholdning, der vil forbløffe dine gæster. Med deres yndige tricks og fortryllende illusioner med et strejf af magi, ved de, hvordan man sætter alle dine gæster på det forkerte spor. Overraskelse og spænding vil blive et tema under din begivenhed. Det er muligt at bestille et komplet magisk show, hvor tryllekunstneren viser sine færdigheder på scenen. Men det er også rart at lade bordtrylleren gå ind imellem gæsterne, så alle kan se, hvad han har i ærmet. Skal du holde en børnefødselsdag? Book en tryllekunstner til at få børnene til at få en uforglemmelig oplevelse.

Et stykke historie om magi

Til at begynde med er det nyttigt at forstå, hvad magi er nøjagtigt. Det forveksles ofte med trolldom, men magi indebærer ikke rigtig magi. Magi er overnaturligt og findes kun i eventyr eller for mennesker, der tror på okkultisme, mens tryllekunstnerens magi består i at anvende hurtige tricks og illusioner, der får det til at virke som det umulige sker lige foran dine øjne. Kort sagt, magi er en kunstform, der tjener til at underholde tilskuere med tricks eller effekter, der normalt ikke ville være mulige.

Som nævnt tidligere er der meget variation i magiske tricks og stilarter. Et vigtigt element i magi er optiske illusioner, som opfattes af vores øjne og derefter fortolkes forskelligt af vores hjerner. Men hvis du taler med en professionel tryllekunstner, vil du snart indse, at optiske illusioner ikke er det eneste, som magi er baseret på. Andre elementer som distraktion, hurtighed og kendskab til den menneskelige psyk spiller også vigtige roller i succes med at udføre et magisk trick. Derudover spiller konstant kommunikation med publikum en vigtig rolle.

Det er ikke helt klart, hvordan og hvornår nøjagtigt magi startede, men det antages ofte, at shamaner og charlataner fra gamle samfund brugte skabelsen af ​​illusioner til at øge deres magt i samfundet. Magi, som vi kender det i dag, har sin oprindelse i det attende århundrede. I den periode var der stor interesse for såkaldte esoteriske filosofier eller bevægelser baseret på bestemt viden, som kun er tilgængelig for indviede.

Det var først i løbet af det 19. århundrede, at magi blev anerkendt som en fuldgyldig scenekunst. Magi er hovedsageligt en del af eventyr og det overnaturlige, mens showets magi består af nyttige tricks, der får det til at virke som om tryllekunstneren udfører umulige ting. Bestemt i fortiden var denne sondring endnu ikke klar, fordi de overtroiske mennesker snart kunne begynde at se magiske tricks som onde. Dette ville føre til, at tryllekunstnere undertiden blev betragtet som hekse og skabt farlige konsekvenser for dem til gengæld.

Gode grunde til at booke en tryllekunstner

Selv hvis du ikke har overvejet at booke en tryllekunstner til den fest eller det arrangement, du skal arrangere, kan det være en meget god idé. Med hensyn til underholdning kan det være en meget original og spændende tilføjelse til lejligheden. Nedenfor viser vi nogle gode grunde til at booke en tryllekunstner.

En god måde at holde liv i festen

Bestemt i tilfælde af længere begivenheder, såsom festivaler eller bryllupper, kan en tryllekunstner hjælpe med at holde atmosfæren i live. En tryllekunstner, der går blandt gæsterne og laver nært magi, er den perfekte handling til at underholde dine gæster. På denne måde holder du deltagerne involveret i festlighederne, og du er sikker på, at alle har det godt indtil slutningen.

Ideel til at starte samtaler

En god tryllekunstner vil skabe en samtale, da alle vil prøve at finde ud af, hvordan et trick blev udført. Dette kan kun være til gavn for festens atmosfære og øge den sociale interaktion. Bestemt ved større fester eller begivenheder kan en tryllekunstner bringe folk, der ikke kender hinanden sammen. Det er i sidste ende det, du vil se med dine gæster på din begivenhed.

Let underholdning

Magi er langt fra let, men det kan være at montere en tryllekunstner i din fest eller begivenhed! Tryllekunstnere er generelt meget alsidige underholdere, der kan vise deres færdigheder i mange forskellige miljøer. En tæt tryllekunstner har for eksempel ikke brug for en stor scene eller dyre installationer. Han eller hun er faktisk en gæst som alle andre gæster, kun en der er meget god til magiske tricks.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som specialist inden for underholdning arbejder vi med en bred portefølje af tryllekunstnere, der passer til alle slags fester og arrangementer. Fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer. Uanset om du holder en sommerfest i haven og ønsker at tilføje et strejf af mystik eller organiserer en nytårsaften til kontoret, hjælper Evenses dig med at finde den ideelle mulighed. Ved at booke en tryllekunstner kan du gøre din fest unik, især hvis du planlægger, hvilke slags tricks de udfører, der passer bedst til begivenheden.

Du kan også begynde at se dig selv igennem mulighederne for tryllekunstnere på hjemmesiden. Ved hjælp af søgemaskinen kan du se gennem de nøjagtige muligheder, du har i tankerne. Du kan altid nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi giver dig en handling, der bedst passer til din begivenhed og efterlader dine gæster ønsker mere.

Vores tryllekunstnere hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt magisk show, et magisk bord og magiske tricks med kort, er de velegnede til forskellige lejligheder. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores tryllekunstnere kan indsættes i hele Danmark.

Book en tryllekunstner til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores tryllekunstnere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke tryllekunstner, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores tryllekunstnere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.