Tryllekunstner

Vil du booke en tryllekunstner? Evenses tilbyder forskellige tryllekunstnere, og illusionister til dit barns fødselsdagsfest, din reception eller firmafest. Vores tryllekunstnere tilbyder tidsløs underholdning, der vil forbløffe dine gæster. Med deres yndige tricks og fortryllende illusioner med et strejf af magi, ved de, hvordan man sætter alle dine gæster på det forkerte spor. Overraskelse og spænding vil blive et tema under din begivenhed. Det er muligt at bestille et komplet magisk show, hvor tryllekunstneren viser sine færdigheder på scenen. Men det er også rart at lade bordtrylleren gå ind imellem gæsterne, så alle kan se, hvad han har i ærmet. Skal du holde en børnefødselsdag? Book en tryllekunstner til at få børnene til at få en uforglemmelig oplevelse.  Mere information

 

 

Vores tryllekunstnere hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt magisk show, et magisk bord og magiske tricks med kort, er de velegnede til forskellige lejligheder. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores tryllekunstnere kan indsættes i hele Danmark. 

 

 

 

Book en tryllekunstner til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke en af vores tryllekunstnere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke tryllekunstner, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores tryllekunstnere her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5