Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Screen Shot 2020-10-06 at 14.47.47.png
1/6
DJ 2night
DJ 2night
100% match

DJ 2night

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest
100% match

Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er til at tage dig med på en musikalsk rejse.
Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Hyr allround DJs til dit event

Er du i gang med at planlægge dit næste event, fødselsdagsfest, firmafest eller din bryllupsfest, hvor du mangler en DJ, som kan tilfredsstille alle dine gæster? Så book en allround DJ til dit event! En alsidig DJ, som kan få alle ud på dansegulvet, og der bliver ingen sure miner, da samtlige hits bliver spillet.

dj_allround.jpeg

Hvorfor booke en allround DJ?

En DJ er det som kan fuldende din fest, da du er sikret at der kommer god musik ud af højtalerne hele natten, og kan gøre en stor forskel til din fest. En alsidig DJ kan tilpasses efter dine ønsker og behov.

En alsidig DJ er den perfekte DJ, da du får en bred vifte af musik. Alle vores DJs har flere års erfaring, og sætter en ære i at spille til hvert eneste event, og få samtlige gæster ud på dansegulvet.

En alsidig DJ er det absolutte bedste valg til dig, som elsker forskellige musikgenre, og som vil sikre at der er noget for enhver smag. Uanset om du drømmer om musik fra 80 erne, danske tophits eller pop, så har vi den helt rigtige DJ til dit arrangement, som kan lave en god kombination af mange forskellige musikgenrer.

Vores DJ kommer med deres eget DJ utrustning, så du ikke behøver at bekymre dig, men hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd, så bliver der taget højde for dette. Alle vores DJs er professionelle og de specialiserer sig i at tage sig af alle dine musikalske ønsker og behov for festen.

Har du bestemte sange du ønsker spillet ud på aften, så lad din DJ det vide inden eventet, så undgår I misforståelser og du er sikret den perfekte aften. Dine gæster kan også ønske sange til selve eventet, og vores DJ vil gøre alt for at opfylde deres sangønsker på stedet.

dj_allround_2.jpeg

Book en DJ med en musiker

Hvis du ønsker at skabe en særlig oplevelse for dine gæster, så kan du booke en DJ med en musiker. Vi har mange forskellige muligheder, og det er altid et sikkert hit når der kommer en musiker med til en DJ booking.

En DJ og en musiker passer til alle slags events, og vi har flere forskellige sammensætninger, så der er helt sikkert en som passer til dit event. Vi har både en en DJ med en saxofonist, som kan skabe en lidt jazzed stemning til dit event. Eller måske en DJ med en guitarist, som kan skabe noget helt unikt til dit event. Måske du hellere ønsker en DJ og violinist - dette kan vi også klare.

Vi har også mulighed for at sammensætte en DJ med en sanger eller sangerinde, som synger ind over en DJ’s sæt. Dette kan også give noget helt særligt til dit event, og kan give noget mere nærhed.

Der er mange muligheder, og du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi har helt sikkert løsningen der passer til dit event, og er du helt ideløs, så hjælper vi dig med at komme frem til det helt rigtige.

Book en Allround DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller event!

Vi har mange forskellige dj til fest, og helt sikkert en som passer til dit arrangement. Du kan booke allround DJs hos os, som spiller musik for dig og dine gæster, så I ikke kan stå stille.

Ønsker du at booke en af vores dygtige Allround DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken DJ, der er det bedste match til din fest. Vi har et bredt sortiment af dj s og vi vil gøre alt for at hjælpe dig og finde den rette til dit event.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Allround DJ's her.

Hvad koster det at booke en allround DJ?

Oftest er en DJs pris timebaseret, så det kommer an på hvor længe du ønsker at din DJ skal spille, og som oftest har de også et start gebyr. Derefter kommer det an på hvad du har brug for og hvor i landet dit event finder sted.

Hvilke slags musik spiller en allround DJ?

En allround DJ spiller blandet musik til din fest, og spiller altså ikke kun en genre. En allround DJ kan spille lige den slags musik du ønsker, og har du særlige ønsker til sange så lad vedkommende det vide.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!