Madvogn

Vil du leje en madvogn til din begivenhed, firmafest eller fødselsdag?

Madvogne er ganske populære blandt danskerne. Måske er du også en fan? Har du tænkt på at leje en madvogn til din næste begivenhed? Skab fornemmelsen af en festival til din næste begivenhed ved at leje madvogne igennem Evenses. Madvogne tilføjer en afslapende stemning til din begivnehed, som giver en autentisk følelse. Disse mobile køkkener kan placeres overalt, og en madvogn sørger for maden så du ikke behøves bekymre dig om dette til din begivenhed. Du kan i stedet slappe af og nyde festen. Madvogne kan takke musikfestivaler for deres popularitet, og som følge heraf er der nu organiseret landsdækkende mad festivaler, hvor man kan smage lækre gaderetter.

Madvogne findes i forskellige størrelser, farver og med forskellige menuer fra alle verdens lande. Du kan vælge hvilken stil madvogn du ville have til din begivenhed. Det kunne være du var på udkig efter en dansk madvogn med flæskestegssandwichs eller en mexicansk food truck. Kunne også være du var interesseret i en pizza madvogn? Menukort vil vise de tilgængelige muligheder på hver madvogn og kan tilpasses efter dine præferencer. Du kan endda være med til at vælge udformningen af ​​menukortene hvis der er noget du ikke kan leve uden til din næste fest.

Lej en madvogn til din fest

Hvis du er interesseret i en anden form for madbod, så tøv ikke med at kontakte os, da vi har mange muligheder for madservice der passer dit behov. Vores madvogne har med succes serveret mad til mange forskellige gæster rundt om i hele landet til diverse forskellige arrangementer. De madvogne du kan bestille hos Evenses er med alt inkluderet i prisen, som omfatter kørselsomkostninger, udstyr og andre fornødenheder. Hos Evenses tager vi os af din begivenhed, så du kan bruge din tid på at nyde den. For spørgsmål eller et uforpligtende tilbud kontakt en af ​​vores event manager, som med glæde vil hjælpe dig med at booke din ønskede madvogn.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!