Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Evenses som har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af shows, såsom: ildshow, danseshow,  tissue acts, tryllekustner, julemænd, akrobatisk show osv, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde. 

 

Det akrobatiske ildshow anvender spektakulær kunst. Danseren kan tilpasses dine ønsker. f.eks. tænk på en ildshow-danser, der ledsages af ildpust.

Du kan booke forskellige typer ildshows, som små intime shows til ildshows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.


Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.  

 

 

Book et ildshow til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke et af vores ildshows? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke ildshow, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores ildshows her.