1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Amarcord Duo
100% match

Amarcord Duo

Italiensk pop musik fra 1950'erne og 1960'erne

11000 kr - 18000 kr
Salsa musik til din fest? Tjek vores muligheder!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Salsa

Ønsker du at leje Salsa-musik til din reception, drikke eller forretningsfest?

Musikgenren salsa stammer fra De Forenede Stater og kommer fra musikstilen søn og jazz. Salsaen er også relateret til anden sydamerikansk musik, såsom merengue-musik, bachata, bolero og chachacha. Det er en populær musikstil, der spilles overalt i verden og faktisk er meget populær i Latinamerikanske lande.

Salsa er det spanske ord for sauce, og med dette ses salsa også som et kollektivt navn for en type musik, der alle indeholder musikstilarter med samme bass rytme. Der er mange forskellige meninger om den korrekte oprindelse af navnet 'salsa'. Ordet salsa blev faktisk kun brugt i 1960'erne i New York. Siden da er det internationale navn for denne slags musik salsa.

Hos Evenses kan du vælge mellem professionelle bands og musikere, der gerne vil udføre salsamusik for dig.

Book Salsa-musikere til din firmafest, cocktailselskab eller bryllup

Hvis du er på udkig efter salsamusik til din reception eller fødselsdag, har Evenses et udvalg af bands og duoer, der kan gøre din fest til en fantastisk aften. En aften, hvor du skal støve dine dansesko af, og hvor alle kan vise deres bedste dansetræk. Du modtager kun den bedste kvalitet på Evenses. Vil du lære salsa dansetrin? Du kan booke en salsa-workshop med os; dette får dig til at danse salsa på ingen tid!

Vil du sørge for, at din firmafest eller bryllupsfest bliver en fantastisk dansefest? Anmod om et tilbud fra os uden forpligtelse fra os, eller kom til kontoret til et introduktionsmøde. Vi er tilgængelige syv dage om ugen for at besvare dine spørgsmål om ansættelse af salsamusikere og hjælpe dig med at finde den nøjagtige salsa-kunstner til din fest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.