Stue Koncert

Stue koncert

Planlægger du snart at arrangere en stuekoncert? En optræden i mindre skala i intime og hjemlige omgivelser. Hos Evenses er der forskellige muligheder for reservation af kunstnere.

Gennem årene har meget ændret sig med hensyn til kultur og underholdning. Ud over stigningen i store festivaler som NorthSide og Roskilde er der også et stigende behov for intimitet. En stuekoncert er et godt svar på dette.

pexels-photo-1054974.jpeg

Hvad er en stuekoncert?

En stuekoncert er, som ordet antyder, en koncert i stuen. Kunstneren kommer virkelig til at spille i din stue. Det unikke ved det er den intime atmosfære. Du kan invitere så mange mennesker, som du vil. Det giver kunstnerne mulighed for at spille 'unplugged'. Dette betyder, at de udfører deres handlinger uden forstærkning eller lignende.

Hvorfor en stuekoncert?

Der er flere grunde til, at folk vælger en stuekoncert. Uanset om det er en middag eller en lille fødselsdagsfest, giver en stuekoncert noget unikt hver aften. Den intime indstilling sikrer, at alle kan nyde musikken, men også har mulighed for at indhente. Den direkte kontakt med kunstneren selv gør det også til en speciel oplevelse.

Du kan tilbyde dine gæster muligheden for at stifte bekendtskab med kunstnerne. Dette giver et personligt præg under forestillingen. Noget, der er meget værdsat.

Hvilken slags musik spilles under en stuekoncert?

På Evenses modtager du en række kunstnere, der er udvalgt til koncerter i stuen. I samråd kan vi sammen se, hvilken kunstner der bedst passer til dine ønsker og præferencer.

Mange bookede kunstnere er Singer-Songwriters. Disse singer-songwriters har mulighed for at introducere folk til deres nye musik. Det giver dem også mulighed for at sætte sig selv i rampelyset endnu mere.

Det giver også mange muligheder for nye kunstnere. De kan få erfaring, og de får mulighed for at få viden. Hvilket er vigtigt for en kunstner. De kan bruge denne viden til at mærke atmosfæren og reagere på behov.

Hvad kan Evenses gøre for mig?

Hvis du planlægger at arrangere en stuekoncert, kan vi hos Evenses bestemt hjælpe dig. Der er mange muligheder for den musikalske fortolkning.

Det er selvfølgelig også muligt at booke en velkendt kunstner til din stuekoncert. For flere muligheder kan du altid kontakte os for at diskutere mulighederne.

FAQ

Hvad koster det at organisere en stuekoncert?

Prisen for at arrangere en stuekoncert afhænger af, hvor stor du vil have den. For en singer-songwriter er prisen mellem 3500 - 9000kr, -.

Prisen varierer afhængigt af en række faktorer. Dette har naturligvis at gøre med kunstnerens omdømme / erfaring. Prisen påvirkes af spilletidens længde, den krævede lydteknologi og rejseafstand.

Hvor lang tid varer en stuekoncert?

Det afhænger helt af dine ønsker og præferencer. En forestilling på en time er mulig, men et komplet aftenprogram er også en del af mulighederne. I gennemsnit varer et sæt 45 minutter i timen.

Hvor lang tid tager det at opbygge?

Bygningen behøver ikke tage lang tid. Opholdsstue koncerter er ofte uforstærket. Kunstneren vil være der lidt tidligere, så kunstneren kan indstille sit klaver eller guitar. Alt, hvad de har brug for, er en stol og et dejligt sted i din stue.

Kan jeg indsende et anmodningsnummer?

Det er muligt at angive dit anmodningsnummer på forhånd. Det er naturligvis også muligt at indsende et anmodningsnummer på selve aftenen.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.