1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Saxofonist Søren
100% match

Saxofonist Søren

5 anmeldelser

Mangler du noget særligt til din begivenhed? Bestil denne saxofonist allerede idag!

Pris på forespørgsel
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

36000 kr - 57600 kr
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

3 anmeldelser

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik

3995 kr - 6390 kr
Guitaristen Niels
100% match

Guitaristen Niels

3 anmeldelser

Er du interreseret i klassisk inspireret sologuitarmusik eller måske noget helt anderledes så som guitartryllerier? Book guitaristen Niels nu!

2999 kr - 4800 kr
Arranger en koncert i din egen stue! Koncert stue
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Stue Koncert

Stue koncert

Planlægger du en stuekoncert? Det er måske endda første gang du skal arrangere en koncert? Hvor dejligt vil en optræden i mindre skala i intime og hjemlige omgivelser ikke være? Hos Evenses er der forskellige muligheder for reservere kunstnere til en mindre koncert.

Gennem årene har meget ændret sig med hensyn til kultur og underholdning. Ud over stigningen i store festivaler, er der også et stigende behov for intimitet. En stuekoncert er et godt svar på dette.

pexels-photo-1054974.jpeg

Hvad er en stuekoncert?

En stuekoncert er, som ordet antyder, en koncert i stuen. Kunstneren kommer tæt på, ja helt ind i din stue, hvor man virkelig kan mærke musikken og den intime atmosfære. Du kan invitere så mange mennesker, som du vil og har plads til. Det giver kunstnerne mulighed for at spille 'unplugged' eller på dansk akustisk. Dette betyder, at de ikke benytter mikrofoner eller anden for for forstærkning.

Hvorfor en stuekoncert?

Der er flere grunde til, at folk vælger en stuekoncert. Uanset om det er en middag eller en lille fødselsdagsfest, giver en stuekoncert noget unikt til aftenen. Den intime indstilling sikrer, at alle kan nyde musikken. Den direkte kontakt med kunstneren gør det til en speciel oplevelse, som du vil se tilbage på.

En stue koncert er en måde at tilbyde dine gæster muligheden for at stifte bekendtskab med kunstnere eller musikere. Dette giver et personligt præg under forestillingen. Noget, der er meget værdsat.

Hvilken slags musik spilles under en stuekoncert?

På Evenses kan du finde en række kunstnere, der er udvalgt til koncerter i stuen. I samråd kan vi sammen se, hvilken kunstner der passer bedst til dine ønsker og præferencer.

Vi har flest bookinger af Singer-Songwriters. Disse singer-songwriters har mulighed for at introducere folk til deres nye musik. Det giver dem også mulighed for at sætte sig selv i rampelyset endnu mere.

Det giver også mange muligheder for nye kunstnere. De kan få erfaring, og de får mulighed for at få viden og du kan møde dem mens de er "små". Tænk at kunne sige at have haft den næste superstjerne i sin stue?

Hvad kan Evenses gøre for mig?

Hvis du er i gang med at planlægge en stuekoncert, kan vi hos Evenses hjælpe dig med valg af kunstner eller i at komme i kontakt med den ønskede kunstner.

Det er selvfølgelig også muligt at booke en velkendt kunstner til din stuekoncert. For flere muligheder kan du altid kontakte os for at snakke mulighederne igennem.

FAQ

Hvad koster det at organisere en stuekoncert?

Prisen for at arrangere en stuekoncert afhænger af, hvor stor du vil have den. Prisen for en singer-songwriter er mellem 4000 - 10.000kr, -.

Prisen varierer afhængigt af en række faktorer. Dette har naturligvis at gøre med kunstnerens omdømme / erfaring. Prisen påvirkes af spilletidens længde, den krævede lydteknologi og rejseafstand.

Hvor lang tid varer en stuekoncert?

Det afhænger helt af dine ønsker og præferencer. En forestilling på en time er mulig, men et komplet aftenprogram er også en del af mulighederne. I gennemsnit varer et sæt 45 minutter i timen.

Hvor lang tid tager det at forberede på aftenen?

Opsætningen behøver ikke tage lang tid. Stue koncerter er ofte uden lyd udstyr. Kunstneren vil være der lidt tidligere, så kunstneren kan indstille sit klaver eller guitar. Alt, hvad de har brug for, er en stol og et dejligt sted i din stue.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.