Lys, lyd og dansegulv

extra sfeer feestje.jpg

Lej udstyr til festen

Uanset om det er fødselsdag, jubilæum eller bryllupsdag, giv din fest en unik atmosfære med lys, lyd og dansegulv. Der er altid en grund til at organisere en popping fest. Musik er et must for hver fest, bryllup eller jubilæum. Ingen fest er færdig uden danser på et dansegulvet efterfulgt af de rigtige beats, positive atmosfære og dine venner rundt omkring. At booke lys og lyd er så det perfekte match. Dette giver din fest en rigtig stemning, især når du lejer et dansegulv.

Alt er i perfekt orden til din fest

Har du allerede tænkt på musik til din fest? Men hvad med underholdningen? Ingen tvivl om, at den væsentlige del af hver vellykket begivenhed er en DJ eller et band med et godt show. For at imponere og gennemsøge publikum med vibrationerne, skal du tænke på den rigtige teknologi: et lyd sæt, et DJ-sæt eller et komplet lydsystem. Det er logisk, at du ikke ved, hvilken teknik der passer til din fest. Evenses hjælper gerne med at arrangere din fest eller arrangement.

Ud over en kunstner kan du også booke teknologien til belysning og lyd. Du kan tænke på et komplet lydsystem, DJ udstyr, belysning og disco belysning. Når det rigtige lydudstyr og et lysshow er til jeres fest, føjer dette sig til atmosfæren i jeres fest. Vi ville organisere alt for dig. En professionel lyde- og lydtekniker installerer alt udstyr. Du kan være sikker på, at alt er i perfekt orden før din fest starter.

Valg af forskellige belysning og lyd viser

Hvad angår belysnings- og lydteknikker er valgt, har du et valg af muligheder, såsom:

  • Laser show
  • Luxury DJ show
  • Luxury lighting show
  • DJ booth
  • Mixing panels

Et lasershow

Organiserer du en stor fest eller begivenhed? Så er et lasershow en iøjnefaldende ekstra effekt, Når en DJ eller et band udfører. Med laserpræsentation har du uendelige muligheder. Fra et live beam laser show til et forudprogrammeret tilpasset show, vil yderligere animation og speciel effekter bringe uforglemmelige øjeblikke til publikum. Du kan således helt justere lasershowet til dit arrangement. Vær sikker på at vi vil bestræbe os på at hver gæst husker fejringen.

Luksus DJ show

Med et luksus DJ-show er du garanteret et godt show, en perfekt lyd og et smukt lys show. Den luksus DJ show indeholder alle komponenter til en fantastisk fest! En væsentlig fordel ved dette show er, at du har alt, du ønskede og havde brug for i en pakke. Varianter er uendelige: en allround fest DJ, professionel DJ og lyd udstyr, en LED DJ booth og et imponerende lys show med fire ekstra spektakulære lyseffekter. Du behøver ikke bekymre dig om noget mere - nyd din festi. Glem ikke; du skal have lidt sjov hver dag.

Den mindeværdige aften for dine specielle gæster

Festens DJ sikrer, at alle gæster har en uforglemmelig aften. Da Evenses arbejder med et hold af flere DJ'er, har du altid garanti for, at Luxe DJ-programmet vil skille sig ud.

Et LUXE DJ-show passer til hver fest

Det er ligegyldigt, om du organiserer en stor eller en mindre fest; Luxe DJ showet er altid den bedste gratis. Showet kan justeres i størrelse og bruges til alle steder. Luxe DJ Show, hvad enten det er i hal, et smukt slot, et festcenter eller en turbåd, har mange muligheder og passer til enhver fest, bryllup, fødselsdag, jubilæum, landsbyfest eller firmas begivenhed.

Leder du efter nogle ekstrafunktioner? Så kommer der en tid til at udvide dine horisonter ved at tilføje atmosfæriske kunstnere, såsom en sanger, saxofonist eller et oplyst dansegulv. Hvad med en trommeslager eller saxofonist, der spiller sammen med DJ? Alternativt er en sanger der synger mellem DJ-sættene?

Få alle til at danse på et oplyst dansegulv

Vil du sørge for at hver gæst finder glæde i dansen på dit fest? Et belyst dansegulv er den bedste løsning. Et dansegulv med belysning er det perfekte element til at opmuntre dine gæster til at danse. Derudover kan dansegulvet tilpasses til temaet for dit fest og størrelsen af festlokaliteten. Du har et mere fremragende valg af følgende etager:

  • Disco belyst dansegulv
  • Smart oplyst dansegulv
  • Deluxe oplyst dansegulv med mønstre eller logoer
  • Premium belyst dansegulv
  • Eksklusivt oplyst dansegulv med pixels

Disco belyst dansegulv

Ønsker du at arrangere en rigtig fest? Alternativt vil du lave et ekstraordinært tema parti? En disco-lit dance floor er at bringe et interaktivt element til din enhver fest, begivenhed eller firmafest. Dansegulve kan hjælpe deltagere og gæster føler magiske øjeblikke af hvert lys, musik og rum.

Smart oplyst dansegulv

Med et lys LED dansegulv gør du din fest helt ekstraordinær. Den klare oplyste dansegulv er 0,1 ft, kan være helt designet og omformet til enhver lejlighed i en unik fest. Dette giver gulvet mulighed for at adoptere forskellige farver og mønstre. Vi tilbyder dette specifikke disco-gulv sammen med kvalificeret personale til en rimelig pris.

En særlig begivenhed til dine gæster-Deluxe service

Med din fantasi, tema ideer og logoer, ville vi skabe en overlegen fremragende præstation. Et Deluxe-belyset dansegulv giver din fest et ekstra indtryk på det rigtige tema. Med dette farverige dansegulv får du alle dine gæster i feststemningen. Gulvet kan vise mønstre, firmas logo, videoklip, billeder eller forskellige farver.

Premium belyst dansegulv

Premium dansegulvet er utrolig karakteristik til din fest eller bryllup. Denne etage har mange muligheder og har 25 lyse LED-pletter, der anvender forskellige farver. Før du går forbi denne utrolige mulighed, tænk på dine vildeste drømme - de smukkeste mønstre og påvirker du nogensinde kunne tænke på - det handler kun om dansegulvet.

Eksklusivt oplyst dansegulv med pixels

Alle dine gæster vil blive imponeret af det eksklusive oplyste dansegulv med pixels. Du kan vælge alle de farver, billeder og mønstre, du ønsker. Desuden er ændringerne  og lyset meget forskellige. Det eksklusive dansegulv er den mest omfattende og avancerede mulighed. Det er et smukt disco gulv, der viser hver farve, enhver form, hvert mønster og billede. Overrask og nyd din magi for dine gæster - lav et godt indtryk.

Lej et oplyst dansegulv?

Ønsker du at leje et oplyst dansegulv til din fest eller begivenhed? Derefter leveres den og installeres i tide af en professionel tekniker. Gulvet bliver hentet igen næste dag. Så du behøver ikke gøre noget selv og kan fuldt ud nyde din fest!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.